|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sword Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 10, 2011 12:19 Заглавие: Samsung KS3A |
|
|
| 25 инчов самсунг със шаси KS3A.Състав sda5555 a035,vdp3120b c3,stv5109.Телевизора е мой и от няколко месеца забелязвам следното-при първоначално включване картината излиза с усилени до край цветове и червени окантовки около елементите на картината ,в менюто са на 40 колкото съм ги настроил и само да го мръдна с една единица и се нормализира картината и така до следващото изключване и включване ,само че в последно време след нормализиране по описания начин след една минута пак се усилват цветовете с още по -силни окантовки.Измерих напреженията -всички са в норма ,кинескопа мисля че е добре,някой срещал ли е подобен проблем,мислех да сменя паметта но мисля че няма да е от нея пък и нямам дъмп. edit:Май в бързината не съм допълнил както трябва заглавието ,но важното че проблема е решен с помоща на колегата Георги Стоичков на когото благодаря,все пак се оказа паметта виновна! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|