| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
matkauton Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 10, 2011 14:49 Заглавие: HP Pavilion dv5 висока температура на процесора. |
|
|
| Процесора е AMD Тurion Ultra Колеги лаптопа дойде залят и платките за диагностика казваха че видеокартата е изгоряла. Поръчано е дъно от и бей. след смяната обаче лаптопа държи около 95 -99 градуса при натоварване и около 85 при нормална работа. охладителната система е почистена продухана термоконтктната паста е нова от бялата с други компютри нямам проблеми с нея. За жалост нямам процесор друг да пробвам. Мислите ли че е процесор и някой намира ли му се нещо за продаване евентуално? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 10, 2011 15:39 Заглавие: |
|
|
Аз мисля ,че вентилатора на процесора не върти с необходимите обороти ,другата възможност е пайп /радиатора с тръбичките/ да не в ред , агента, който е вътре да е изсфирясал. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
Falco Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 12, 2011 23:12 Заглавие: HP Pavilion dv5 висока температура на процесора. |
|
|
Mного по вероятно е процесора вече да е дал фира от предишното заливане на старото дъно. Или е бил прегряван системно. Ако можеш да намериш подобен провери и тоя вариант. _________________ Всяко малко гущерче иска да стане голям крокодил, но не всяко умее добре да плува. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Юни 15, 2011 10:49 Заглавие: |
|
|
И да не беше аз му разказах играта без да искам Така че ако някой има нещо на S1G2 за продаване отворен съм за предложения.
P.S.
Тествах с друг процесор от един прегравяш пак при който проблема определно е в пайп-а защото топлината много бавно се пренася по тръбатаи не стига до radioatora. С неговия просесор темп. е около 65-70 градуса при натоварване което смятам че е търпимо. Така че явно си е било CPU-to |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Юни 15, 2011 13:27 Заглавие: |
|
|
Ох тази седмица започва кошмарно. Докато съм тествал температурата с другия процесор охлаждането на видеото се е поразкачило и явно е позагряло. Сега имам проблем лаптопа работи само на изхода за монитор няма сигнал към матрицата. Свежи идеи... да се мъча да пращам дъното до китай за рекламация?
PS. Явно има няква врътка защото след като зареди на външния монитор дадох му стандартен рестарт и мониторчето запали |
|
|
 |
|