| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Zdravkicha Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 27, 2011 6:20 Заглавие: |
|
|
Понякога наистина и 40 лв. са малко. На мен веднъж ми се случи да сменям бойлер в една тоалетна на ново строителство. Само че той беше монтиран в една ниша която сякаш е правена точно за него. И не стига това ами и бяха монтирали пред него PVC дограма с 2 плъзгащи вратички. Не беше възможно да се изкара бойлера без да се демонтира дограмата. Иначе много красиво и компактно стоеше като се затворят вратичките понеже бяха с огледало и скриваха всичките тръби и кранчета. То аз повече време изгубих докато разбера как се разглобяват вратичките отколкото за смяната на бойлера. И на всичкото отгоре имаше една бабка която ми се разхождаше по нервите. Буквално през 10 минути идва и пита- ще стане ли, ще стане ли......  _________________ Обичам надписа - made in Japan |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Съб Май 28, 2011 12:56 Заглавие: |
|
|
Днес дойдоха 2 'момчета' от Елдом и за 20тина минути го монтираха. Като цяло останах с добро впечетление. Благодаря на всички отзовали се. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
кязъм Опитен потребител

|
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 30, 2011 23:21 Заглавие: |
|
|
Макар, че съм го ползвал 1-2 пъти направо съм потресен! Просто няма нищо общо със стария... Този загрява за 1 час водата. . После ако пусна само на гореща е адски вряла което ми е направо НЕ познато в този апартамент и я държи така цялата вечер ( за повече не ми е оставало време да тествам ) . _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 31, 2011 8:32 Заглавие: |
|
|
| DJ69VN написа: | | Макар, че съм го ползвал 1-2 пъти направо съм потресен! Просто няма нищо общо със стария... .... |
Има една приказка:
Не ми хвали малко прасе и нов началник.
И в двата случая не е ясно каква свиня ще стане след време.
Та и ти така.
Позадръж малко, пък тогава с хвалбите.
П.П. Не че ти желая нещо да му се случи, ама все пак ... _________________ RemoteControls |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 31, 2011 8:42 Заглавие: |
|
|
| DJ69VN написа: | | ..Този загрява за 1 час водата. . После ако пусна само на гореща е адски вряла. |
Стария, новия ...
Не ти е ясно кой грее водата ли ? и как след това изстива ?  |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 31, 2011 21:21 Заглавие: |
|
|
Не е точно така защото предния и като нов си беше пълна боза. То ми е ясно, че след време ще е по-зле ама поне добре стартира за разлика от предния  _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 31, 2011 21:35 Заглавие: |
|
|
Да сме живи и здрави след пет години и два месеца  _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
Interceptor Опитен потребител

Регистриран на: 07 Май 2010 Мнения: 137 Местожителство: Бургас/Варна
|
Пуснато на: Пет Юни 10, 2011 20:47 Заглавие: |
|
|
Трябва да ви кажа че до скоро бяхме със старите 80л 2кВт. на Елком - Варна който издържа 16 години! и още щеше да издържи но се наложи да го сменим поради други причини. Мисля за този предиод веднъж са сменяни нагревателя и ел.частите.
Сега сме с Аристон със по-тънък водосъдържател и незнам колко ще изкара.. _________________ Никога не разкривай дали си щастлив или не преди да е дошъл последният ти ден..
E-mail: drm.electronics(at)gmail.com |
|
|
 |
|