| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 13, 2011 17:44 Заглавие: Осцилоскоп от Ebay. |
|
|
Достатъчно пъти чета за уреди, внесени от САЩ, които дават проблеми при нашата честота на мрежовото напрежение. Някога някой сблъсквал ли се е с нещо подобно при осцилоскопите?
Питам, защото имам намерение да си обновя техниката, и най-изгодно ми идва да си купя осцилоскоп през ebay. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 13, 2011 17:52 Заглавие: Re: Осцилоскоп от Ebay. |
|
|
| Jet написа: | | ....дават проблеми при нашата честота на мрежовото напрежение. .... |
Точно тази честота да е проблем ще са много малко истинските случаи. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 13, 2011 17:55 Заглавие: |
|
|
Оная пералня, която е в момента в ремонта на битова техника не е единственото нещо, за което съм чул, че се сърди на 50-те ни херца. Де да зная кой "гений" би могъл да измисли нещо подобно... та реших да попитам дали някой някога е чувал за нещо подобно. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
nobodyshadow Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 13, 2011 20:18 Заглавие: |
|
|
Е какво ще му е?Пише ли,че може да работи на 220в значи ще работи.Не съм виждал осцилоскоп да работи само на 110в(което не значи,че няма?!). Пък и те вътре си ги правят напреженията които са нужни едва ли някой ползва направо...Какви перални какви работи там е двигател и се влияе от честотата....
пс По-големия проблем е доставката от щатите с последващите разправии с митници и тн.Лично бих те посъветвал да търсиш от Европата. _________________ Не мога да знам всичко,а и не искам.Тогава би било прекалено лесно и скучно! |
|
|
 |
shri Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 14, 2011 8:37 Заглавие: |
|
|
Не не съм виждал да има осцилоскоп само 60Хц. Аз си взех моя тектроникс по ибей, но от германия за да избегна както казват колегите митническите далавери. Като 10лв. за да го вземеш без значение дали има мито и тн.... Макар че от щатите се появяват много добри оферти, но пощенските са не по малко от 100-150 долара от там. Иначе доста неща съм си взел по ибей и до сега винаги са били коректни продавачите нямал съм проблем, хората не са като нас каквото казват това пращат особено колегите техници. _________________ Денят е прекрасен забеляза ли го!!!
[email protected] |
|
|
 |
mitaka_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 14, 2011 12:18 Заглавие: |
|
|
Преди да го поръчаш виж хубаво какво ще ти излезе, да не стане по скъп отколкото е тука. Доставката няма да му е никак евтина, мито ДДС и простотии... _________________ "Живей така,че след време да те е срам да разказваш,но да ти е гот да си спомняш" |
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 15, 2011 23:33 Заглавие: |
|
|
Преди години се бях замислил дали няма да ми излезе по-евтино да си вкарам директно от вън кола, но тогава на митницата бяха толкова "любезни", че не можах да придобия представа какви точно такси ще платя и каква е методитака на изчисленията им, та да мога и аз да си ги сметна. А и изобщо какъвто и да е конкретен отговор не получих.
Ще се разходя или ще им звънна да проверя какви точно такси се начисляват, и дано сега са станали по-информативни в сравнение с преди 10-тина години.
Ако има някакво развитие ще пиша какво съм научил по темата. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 16, 2011 0:05 Заглавие: |
|
|
Няма много за смятане-мито и ДДС,върху стойността+транспорт.
Имай предвид,че от Щатите всичко пристига ужасно бавно,от Китай е по-бързо,принципно.Освен ако не ползваш някой голям спедитор,но тогава става леле-мале.
Също така американеца ще фактурира на реална цена и нито цент по-малко,ако те интересува и този аспект. _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |
k810 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 16, 2011 0:41 Заглавие: |
|
|
Бих казал друго:
От щатите пратки пристигат за 10 дни,а от Китай от 8 до 30 дни.
Последно получих като готова техника : 2 мултимера от Щатите и един осцилоскоп от Китай. |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 16, 2011 1:06 Заглавие: |
|
|
Малко пазаруваш и нямаш наблюдения,или плащаш високи транспортни разходи.
От Англия с обикновените пощи е 4-7 дни,а от Щатите 10,така ли? _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |
|