|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Velkov Опитен потребител

Регистриран на: 25 Сеп 2007 Мнения: 235 Местожителство: София-ж.к.Люлин 3
|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2011 21:40 Заглавие: Re: Ще ми препоръчате ли лазерен принтер ????? |
|
|
Утре след работа ще мина през "Техномаркет" и ще купя НР Р1102.Там го има за 147 лева.В един сайт казват,че супер лесно се пълни тонер касетата и не е нужно намесата на мод чип.В момента в къщи съм с мастилен принтер lexmark z617 и като му пълня касетата става страшна работа.Без да искам бутна спринцовката по силно и всичко става в мастило.Е доволен съм от него защото грам не е претенциозен.Зареждаш,почистваш хубаво и печатиш.Проблема е че той не ми върши работа за правенето на платки и затова утре ще взема нов специално за тая работа.
Благодаря ви много за инфото! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
getzata Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 10, 2011 16:57 Заглавие: |
|
|
Да лесно се пълни , имам го от 1 год , 4 пъти го пълних , а стария ми беше p1005 , 7-8 пъти съм го пълнил още не е мръднал. С тях си правя платките стават доста добре линк
Тонера който взимам е този
линк
с един от 45лв. пълна 12 пъти касетата
Иначе за едно пълнене: линк
Чипа който е на касетата е само информативен , тоест дава информация колко копия остават и колко си направил. Не е задължително да се сменя , принтера си продължава да работи и без смяната му , но когато дадеш инфо за оставящи копия показва 0 , което за мен не е проблем. Иначе нов чип е линк
Общо взето пълненето на касетата представлява това:
http://www.youtube.com/watch?v=iY77AcfO5C4 _________________ Всичко е ток и жици... |
|
|
 |
Velkov Опитен потребител

Регистриран на: 25 Сеп 2007 Мнения: 235 Местожителство: София-ж.к.Люлин 3
|
Пуснато на: Съб Юни 11, 2011 21:45 Заглавие: |
|
|
Здравейте! Да ви се похваля днес направих една платка с новия принтер Направо съм на седмото небе от щастие!!!!!!! Платаката стана много бързо и качествено,направо е супер.Колко много години съм се мъчил с чертането на пистите с маркера направо нямам думи.Много съм доволен от покупката ми,доста хамалогия спестява вече с удоволствие ще си правя платките !! Трансфера на печата го направих с рекламната брошура на "Технополис" тя е супер тънка и гланцирана.Стана идеално без размазване и корекции
Този модел принтер го препоръчвам на всички които си търсят евтина машина за тая цел !!!!
Благодаря много на Ditronix за препоръката за принтера !  |
|
|
 |
getzata Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 16, 2011 13:23 Заглавие: |
|
|
Обзаведи са и с един ламинатор и ще видиш още колко е по-лесно  _________________ Всичко е ток и жици... |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|