| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emo-evropa Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 06, 2011 11:16 Заглавие: Плазма Panasonic гасне и мига 12 пъти при звук. |
|
|
| Модела на плазмата е TH-37PV7P. При намален до край звук работи без проблем, но при volume 20% плазмата гасне и мига 12 пъти. По проследяване на пистите установих, че крайното стъпало е SN0606063, но не мога да намеря информация нито за чипа нито за плазмата като цяло. Ако някой знае къде мога да намеря схема или има опит с дефект като описаният моля да сподели, че на тъмно не ми се пипа. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sbirov Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Юли 06, 2011 15:50 Заглавие: |
|
|
| Благодаря Ти, но от този саит не мога да свалям нищо. Въпреки, че пише по две неща на ден без регистрация нещо не ми се получават нещата. А за да се регистрирам трябва да ме покани някой със регистрация и еди какви си екстри. Или аз нещо бъркам ??? |
|
|
 |
sbirov Опитен потребител

|
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 06, 2011 16:32 Заглавие: |
|
|
Гледам в това сервизно дето го е дал колегата има вероятност и захранването на крайното стъпало да кляка Премери дали при усилването не кляка  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 07, 2011 8:06 Заглавие: |
|
|
| emo-evropa написа: | | Въпреки, че пише по две неща на ден без регистрация нещо не ми се получават нещата. ??? |
Просто изчакай докато видиш някъде на страницата това:
 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юли 07, 2011 9:03 Заглавие: |
|
|
Благодарско, мислех го за реклама както останалите от сайта
Най- интересното е, че 15те волта не клякат, а гасне от веднъж като мине 10-15% от графиката. Захранването ми се видя малко къдраво та смених подпиращите електролити ама не накрая излезе от ЛЕВИЯТ високоговорител. вътре се е разнищил. |
|
|
 |
|