| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivan_ivanov Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 03, 2011 14:59 Заглавие: TV JVC AV-2130TEE паднал |
|
|
| Здравейте! Преди седмица сложих телевизора си на специална стойка на 2м височина, но за зла участ не издържала на натоварването и паднала заедно с телевизора докато бях извън дома, при което се чуло страшен гръм. Като го отворих, миришеше на бакелит отвътре, има леки натрошавания по корпуса, отвътре нищо кой знае какво не открих като проблеми, освен, че беше доста прашолясал, та го почистих, включих го, отначало тръгна, после само звук... ще го нося на техник, но ме интересува като предположения какво можете да ми кажете. Благодаря! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
chikov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 03, 2011 15:12 Заглавие: |
|
|
Прилича ми на скочил човек от тераса и го закарали на лекар.Всеки отговор на въпроса ти ще е относителен.Техника най добре ще ти отговори но след като го отвори.  |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 05, 2011 21:37 Заглавие: |
|
|
След като темата е преместена в общи приказки, искам да споделя едно мое виждане по въпроса за закрепване на телевизори на стената. Винаги викайте специалист в неговата си област. Да знае, от какъв материал е изградена стената, да знае какви дюбели са подходящи и изобщо. Това ми е останало от далечните години когато се занимавах с климатици. Представете си човек, дето не е запознат с основни положения, и някой климатик падне на главата на някой на улицата??? _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 07, 2011 10:30 Заглавие: |
|
|
Що ли ми се струва ,че да падне телевизор от 2 метра височина и после като го включиш да тръгне е малко меко казано фасмантагория.Ако е паднал върху слама и памук може да тръгне ама да падне на пода е изключено . Тъй че телевизора е за гюм-гиби.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 07, 2011 10:39 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | | фасмантагория |
Фантасмагория-та идва от думата фантазия, фентъзи
Я дай една тука ?  |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 07, 2011 13:24 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | | Ако е паднал върху слама и памук може да тръгне |
Добре де, ама там където хората гледат телевизия няма слама или памук
Мен ми е чудно друго,освен от размагнитвачката от другаде къде би могло да мирише на бакелит. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 07, 2011 16:56 Заглавие: |
|
|
| emoome написа: | Я дай една тука ?  |
Тука нищо не давам защото не ми се навира между шамарите .  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
iwkom Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 07, 2011 23:41 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | | да падне телевизор от 2 метра височина и после като го включиш да тръгне... |
Невероятно но факт. Наскоро през сервиза ми мина телевизор паднал от маса. Наистина 14 инчов, но е размина само с възстановяване на 3 писти около ТХО-то. |
|
|
 |
|