|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emil210378 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 11, 2011 19:04 Заглавие: водородна клетка |
|
|
Здравейте,нов съм в форума и не знам към кого да се обърна за помощ. Предварително се извинявам ако постът ми не е на праволното място. От извесно време се занимавам с направата на водородна клетка , но от схеми трафове не разбирам . Всичко ми е зглобено и е в прочес на пускане , само остана да си направя електрониката и да тествам. Ако някой от вас може да ме напътства или помогне с схема и с елементите , за да получа визоална представа че ми изтекоха очите пред компа от четене и нямам развитие напред . Желая на всички успех, и още ведтъж да се извиня ако съм нарушил правилата на форума .Дочуване.
Пиши грамотно |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zoro1 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 11, 2011 20:15 Заглавие: |
|
|
| Добре де дай да видим какво си чел и на какво си се спрял.Изискванията към електрониката какви са?Честота ,напрежение,ток -в кола ли ще го ползваш или стационарно? |
|
|
 |
peterallexgor Нов потребител

Регистриран на: 15 Юли 2011 Мнения: 5 Местожителство: Врачанска околия
|
Пуснато на: Пет Юли 15, 2011 11:30 Заглавие: Re: водородна клетка |
|
|
Здравей Емиле! За водородната клетка и всичко свързано с нея и още много други работи, вкл. електрониката влез в следния сайт:
http://mazeto.net/index.php/topic,4584.0/topicseen.html
Там има всичко каквото ти трябва а също и отпратки.
Това е "Българският сайт за свободна енергия". |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|