Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Въпрос за машинка за централно откючване

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
tamplier
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Юли 16, 2011 19:50    Заглавие: Въпрос за машинка за централно откючване Отговорете с цитат

Здрайте, колата ми има централно заключване и мисля да си сложа модул за дистанционно отключване, но ми трябва и машинка за ел отключване защото моята кола я няма, бихте ли ми казали от къде мога да си взема такава машинка или какво представлява?

Exclamation Arrow Пиши грамотно Exclamation

Последната промяна е направена от tamplier на Нед Юли 17, 2011 14:23; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
sathv
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Габрово

МнениеПуснато на: Съб Юли 16, 2011 20:20    Заглавие: Отговорете с цитат

Някой от тези няма ли да ти свърши работа? http://www.tpetrov.com/search.php?s=%F6%E5%ED%F2%F0%E0%EB%ED%EE+%E7%E0%EA%EB%FE%F7%E2%E0%ED%E5
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Нед Юли 17, 2011 15:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Дотук разбрах следното: Колата ти има централно заключване,но няма централно отключване и търсиш машинки за отключване. И искаш да сложиш дистанционен модул. Аз пък си мисля че колата има и заключване,и отключване,но и липсва машинка за това или на шофьорската врата или на багажника-японско-корейски пинизи,даже и на ГОУФ съм го срещал това. Машинки и модули има в КОНРАД на разумни цени и приемливо качество.Помъчи се да пишеш така,че поне ти сам да си разбираш какво искаш да кажеш. И каква ти е колата,модел,година-ами това си е информация,която говори много. От де си?Не се вижда,а ако си от нашата махала,ще съдействаме по въпроса-в тия жеги много обичаме студена биричка Twisted Evil

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети