Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

CD Plaupunkt Fiat RNS3 - КОД
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Сря Юли 20, 2011 21:47    Заглавие: Отговорете с цитат

emoome написа:
Гледам си доста активен в ремонтите на телевизори...

И що? Щото за К1-то май само аз насочих човека де му е проблема.На светлинни години си от мен и там ще си останеш.
Извинявам се на всички за джявкането,ама някой хопра се мислят за богове, а всъщност само убиват времето в този форум.Аз мога да спра да пиша тук-ама ще останат в един момент само комплексари,дето единсвената им цел в живота е да се заяждат с хората.И от форум за колеги в сервизния бранш ще стане форум на незадоволените комплексари,на които повече не мисля да отговарям.
КАЗАХ.
lusi blazev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Свищов

МнениеПуснато на: Сря Юли 20, 2011 23:03    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако ще на цяла България да казваш, че НЯМА код по сериен, хич не ми пука. На мен двама колеги ми писаха на ЛС, и двамата ми казват един и същи код. Ми то тогава излиза, че тука всички сме магьосници. Да, ама НЕ. За жалост. Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Todorov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Враца

МнениеПуснато на: Чет Юли 21, 2011 7:21    Заглавие: re: Отговорете с цитат

И все пак са прави колегите. Код по сериен номер има - С ПЛАТЕН КАЛКУЛАТОР! Плащаш -получаваш повече. Не плащаш -четеш FIS-a!

За колега с 690 мнения във форума реших да му помогна. Вече започнах да съжалявам за това. Предполагам, че на никого не му се чете FIS-a? Необходимо ли е да го мъчим Laughing ?
Не ми е ясно до кога ще се ядете във форума!
Върнете се в началото
lusi blazev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Свищов

МнениеПуснато на: Чет Юли 21, 2011 8:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Тодоров, ако знаеш само колко си прав. Наистина не знам как да го чета тоя FIS и с какво най-вече се чете. Както писах в началото, досега не ми е идвал такъв, и най-вероятно щях да го върна на мадамата НЕразкодиран. А за това че ми помогна съм ти много благодарен.

Аз не се заяждам с никого. Радиото вече пее. Лек ден на всички и успехи.
Мисля, че темата е вече за катинара.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети