|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Юли 20, 2011 21:47 Заглавие: |
|
|
| emoome написа: | | Гледам си доста активен в ремонтите на телевизори... |
И що? Щото за К1-то май само аз насочих човека де му е проблема.На светлинни години си от мен и там ще си останеш.
Извинявам се на всички за джявкането,ама някой хопра се мислят за богове, а всъщност само убиват времето в този форум.Аз мога да спра да пиша тук-ама ще останат в един момент само комплексари,дето единсвената им цел в живота е да се заяждат с хората.И от форум за колеги в сервизния бранш ще стане форум на незадоволените комплексари,на които повече не мисля да отговарям.
КАЗАХ. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
lusi blazev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 20, 2011 23:03 Заглавие: |
|
|
Ако ще на цяла България да казваш, че НЯМА код по сериен, хич не ми пука. На мен двама колеги ми писаха на ЛС, и двамата ми казват един и същи код. Ми то тогава излиза, че тука всички сме магьосници. Да, ама НЕ. За жалост.  |
|
|
 |
Todorov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 21, 2011 7:21 Заглавие: re: |
|
|
И все пак са прави колегите. Код по сериен номер има - С ПЛАТЕН КАЛКУЛАТОР! Плащаш -получаваш повече. Не плащаш -четеш FIS-a!
За колега с 690 мнения във форума реших да му помогна. Вече започнах да съжалявам за това. Предполагам, че на никого не му се чете FIS-a? Необходимо ли е да го мъчим ?
Не ми е ясно до кога ще се ядете във форума! |
|
|
 |
lusi blazev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 21, 2011 8:56 Заглавие: |
|
|
Тодоров, ако знаеш само колко си прав. Наистина не знам как да го чета тоя FIS и с какво най-вече се чете. Както писах в началото, досега не ми е идвал такъв, и най-вероятно щях да го върна на мадамата НЕразкодиран. А за това че ми помогна съм ти много благодарен.
Аз не се заяждам с никого. Радиото вече пее. Лек ден на всички и успехи.
Мисля, че темата е вече за катинара. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|