Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Купувам видеокарта за дъно Asrock P4i45D+

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
stoianivanov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Съб Юли 23, 2011 12:17    Заглавие: Купувам видеокарта за дъно Asrock P4i45D+ Отговорете с цитат

Дъното ми е Asrock P4i45D+, работи с видеокарта Gforce4 MX 440 (64 MB), но от известно време започна да прави парчета, в произволен момент гаси монитора, излиза надпис "няма входен сигнал" на монитора, понякога възстановява образа, в други случаи се налага рестарт, предполагам е от видеокартата, изчистил съм контактните пера с гумичка, както и слота на дъното с контактен спрей, сменил съм кабела към монитора, пробвах с драйвери, вентилатора се върти, не грее, но проблема не се премахва.
С Windows XP сам и скоро е преинсталиран, но и това не помогна, това налага да търся друга подходяща карта за това дъно което supports AGP1 Slot, 1.5 V, 4xAGP Card.
Нямам претенции, стига да е работеща и да се поддържа от това дъно.
Чакам предложения на ЛС за да не стават много коментарите тук.
За предпочитане е да е от Варна.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Съб Юли 23, 2011 12:42    Заглавие: Отговорете с цитат

Разходи се до кой да е сервиз за диагностика. Може да се окаже и захранване и като следствие - кондензатори. Навсякъде има подобни боклуци за почти без пари. И е редно да се каже за какъв слот се търси.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
stoianivanov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Съб Юли 23, 2011 15:07    Заглавие: Отговорете с цитат

AGP е слота, написал съм го каквото поддържа дъното, за кондензатори не се сетих да погледна, възможно е доста е дърта картата, то и РС-то е такова та не ми се инвестира в него, захранването е ново обаче.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети