| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ggg3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 25, 2011 8:59 Заглавие: ДУ. за SAMSUNG SP42W5HFX. |
|
|
| За да се влезе в режим на сходимост е нужен пулт AA59-10079W а ДУ, което клиентът ползва е AA59-00167A! От всички необходими бутони за въвеждане на комбинацията от последователното им натискане липсва само бут.- R/B - въпросът ми е , дали е възможно тази команда да се подаде от универсално ДУ-pilot или друго? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 25, 2011 9:32 Заглавие: |
|
|
Пулта който ползва по принцип не е това което трябва да бъде като заместител.
Ако разполагаш с програмируем пулт на Виза може би ще е по-лесно да те насоча към подходящ код и доп. код за търсената команда.
С пилота ще е сложно (за мен ) търсенето и, тъй като въпросните команди не са типични и не са с общо предназначение.
Все пак може да се пробваш от универсалния пилот с код 189 и "зеления" бутон, но са възможни други изненади.
П.П. Има такъв сервизен наш заместител. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
ggg3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 25, 2011 10:52 Заглавие: |
|
|
| RC написа: |
Все пак може да се пробваш от универсалния пилот с код 189 и "зеления" бутон, но са възможни други изненади | Може би предположението ти е правилно, защото след натискането на този бутон на екрана се изписва -''no sensor data'', което ме кара да предполагам, че тв. е вече в режим на сходимост- обикновено това се изписва, когато настройките са променени и след това не е натиснат бут. self focus, но за съжаление и този бутон липсва според колегите на които се опитвам да помогна. Явно нещата няма да се получат без сервизно ДУ или може би греша? |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 25, 2011 11:12 Заглавие: |
|
|
Опс...
Подвел съм те с "цвета" на бутона.
Съответствието при този код трябва да е:
зелен - conv.
жълт - R/B (този за който питаше)
син - esc. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
ggg3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 25, 2011 20:31 Заглавие: |
|
|
| Благодаря RC. Според колегите, комбинацията с жълтият бутон не е помогнала, но са разполагали с ДУ - AA59-10079T, в което се оказало, че до бут.''REVEAL' има скрит бутон, който всъшност е въпросния-''R/B'' и по този начин са решили проблема. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 25, 2011 22:05 Заглавие: |
|
|
Този бутон там все ми се струва, че се водеше Factory.
Утре ще си припомня.
Или не е търсено каквото трябва, или комбинацията в случая е друга.
Има и още един момент - споменах в самото начало, че това на което се "спряхме" (поради липса на други възможности) не е точно това което трябва и макар и да го "чува" в нормален режин, не е ясно какво ще е поведението в сервиз.
Там нещата са малко по-други. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
|