| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 27, 2011 21:44 Заглавие: Bin за TV Neo TV-2159S |
|
|
Моля за точен дъмп за този телевизор Neo TV-2159S
Състав: LC863532C - 55K9 24C08 LA76818A.
Изпробвах с поне 15 от наличните във форума, все нещо не е наред. Не се отнася за дребните глупости тип верикален размер, които могат да се пипнат в сервиз. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emoome Опитен потребител

|
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 27, 2011 22:29 Заглавие: |
|
|
Не може да е проблема в дъмпа. Много редко съм виждал изпълнение(да не кажа, че май само веднъж) с LA76818A. Да не би проблема да е в ADJUST MENU 3, където трябва да зададе "1" за 76818? _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Юли 27, 2011 23:16 Заглавие: |
|
|
Утре ще пробвам и тези. Из менютата се разхождам, все нещо не го догождам. Я не работи настройката и подминава, я направо е изместено, я цвета е като на NTSC. 13 менюта опции, много нещо. Иначе дървото си го бвше треснало - захранване и от двете страни, стабилизатори 78XX, памет.
Най-добре е с май предпоследния от архива в тази тема http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=42668 но по спомени пише че е Sharp и не помня още какво. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 28, 2011 0:15 Заглавие: |
|
|
Тук съм пращал дъмп,ама няма информация дали е паснал _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юли 28, 2011 13:40 Заглавие: |
|
|
Подкарах го с първия от полските и допълнителни корекции. Показва друга марка, но не намерих къде се сменя и изключих логото. За съжаление понито нещо се скапа - пише, но чете нули и не мога да кача да се намира. На който му трябват опциите _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж
Последната промяна е направена от Филипов на Чет Юли 28, 2011 14:05; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 28, 2011 13:51 Заглавие: |
|
|
 _________________ RemoteControls |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юли 28, 2011 14:15 Заглавие: |
|
|
И от кошчето имало полза - насочи ме.
Оказа се че новата памет е 24C08WP. Телевизорът работи, но понито само записва без да чете. Иначе си я опознава автоматично като 2408. Някой ми е продал такива последния път.
Колкото до редакцията на логото, очаквах да го има в менюто като на някои други. Ще го влачи така че ми писна. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
|
|
 |
tomazo Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 28, 2011 14:31 Заглавие: |
|
|
| Филипов написа: | | ... но чете нули... |
менте.
ПП. Мейл. _________________ В момента уча български... ама все още не съм научил... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юли 28, 2011 14:37 Заглавие: |
|
|
Има някаква разлика, не е менте. Телевизорът работи, настройва, запомня и каквото се сетиш.
Понито има проблем само с четенето, иначе я записва. Затворих го вече че имам и друга работа. Благодаря на всички. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
|
|
 |
|