|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
aleksandurg123 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 03, 2011 23:04 Заглавие: Прекъсващ централен канал на ресивър SONY STR-DE335 5.1 |
|
|
Здравейте!
Имам проблем с този ресивър. Когато работи в стерео режим всичко е ОК, но като го включа в 5.1 и центъра несвири. Какво ли не си мислех, че е отначало кабела до центъра, интерконекта все като размърдам усилвателя и се оправя. Пробвах да натискам с пръст по задния метален панел( на снимката съм оградил точно къде) като натисна свири като пусна спира. Предполагам, че е някаква студена спойка даже един път го отварях мислех си, че е там където щипките за тонколоните са запоени към платката, но ми се стори, че трябва да сваля доста работи преди да успея да се докопам до тея спойки и го оставих. Сега обаче вече много ме дразни и съм се навил да го разглобя ако трябва, ако може да ме посъветвате какво би могло да е наистина.
http://imageshack.us/g/801/platka.jpg/
Последната промяна е направена от aleksandurg123 на Чет Авг 04, 2011 10:49; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepimaistora Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 03, 2011 23:17 Заглавие: |
|
|
В сервиз ще го поправят защото като чета какво пишеш си нямаш хабер от къде да тръгнеш , а най-много да прецакаш готиното усилвателче. _________________ Умният човек не казва и половината от това , което знае докато глупавия не разбира и половината от това , което казва.Лао Дзъ
|
|
 |
aleksandurg123 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 04, 2011 10:41 Заглавие: |
|
|
| Много благодаря за "компетентния " офтопик, ако исках да го носа на сервиз нямаше да пиша тук, и освен това боравя с поялник, волт/ампер метър и мисля че мога да се справя просто ми трябва насока. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|