|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 16, 2011 12:02 Заглавие: Toshiba Satellite 1410 - батерия |
|
|
Това е доста стар лаптоп, но се ползва като настолен. В последно време ми направи впечатление, че като спре тока кара по 5-6мин. При напълно заредена батерия показва че трябва да работи 2часа. Стига до 97% и изведнъж показва слаба батерия. Като я извадя от лаптопа и и закача една 50W крушка от фар - свети та ще се скъса и то продължително време? Това ме навежда на мисълта, че не е проблема в елементите. Батерията е PA3107-1BRS. Прилагам дъмпа от паметта в нея. Ще помоля, ако някой може да го ресетне. Може и да се заблуждавам че е от него, ама искам да опитам как ще се държи. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ilian359 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 16, 2011 13:49 Заглавие: |
|
|
Заблуждаваш се. Това е една много тъпа батерия, която дори не може да се калибрира. Елементите са ти изфирясали и под товар дават много ниско напрежение. Затова защитата по напрежение ти гаси лаптопа.
С две думи, ако ти се занимава - сменяй елементите и си готов. _________________ https://LaptopBG.com
https://LaptopDisplay.eu |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 16, 2011 18:45 Заглавие: |
|
|
Изобщо не ми се занимава със смяна на елементи. Работи достатъчно, ако има нещо важно да се запази. Благодаря много за отговора! _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|