Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Купувам SD/MMC слот за карта

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Milen_haskovo
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София/Хасково

МнениеПуснато на: Чет Авг 18, 2011 12:55    Заглавие: Купувам SD/MMC слот за карта Отговорете с цитат

Слота е тип "push in/push out" с краен превключвател - като картата е вътре, има 10 контактни крачета и контактния ключ се пада някъде посредата. Надявам се скоро да мога да покажа и снимка какво точно представлява... Други типове не ми вършат работа - картата потъва цялата в панела на устройството и не може да се издърпа лесно с ръка. Такива слотове съм виждал в някои DVD плейъри, както и в автокасетофони. За предпочитане нов, ама и втора ръка ще ми свърши работа като не се намират нови... За връзка - на ЛС или скайп fanat_ot_gorata
ststefanov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Авг 18, 2011 13:23    Заглавие: Отговорете с цитат

В Comet няма ли?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
DMC
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Авг 18, 2011 13:59    Заглавие: Електрон инвест Отговорете с цитат

В Електрон Инвест съм виждал 100% Май и в Комет имаше.
Milen_haskovo
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София/Хасково

МнениеПуснато на: Чет Авг 18, 2011 14:18    Заглавие: Отговорете с цитат

Буксата е намерена в Дейзи, темата е приключена. От известните магазини и сайтове само в Електрон Инвест не съм търсил...
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети