| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nebeto Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 26, 2011 3:47 Заглавие: повдигане на напрежение от 12,5 до 14,5в |
|
|
| ЗДР.Търся устройство, което да ми дигне напрежението от 12,5 до 14,5в и може да даде ток 10А.Фаровете на колата доста ми жълтеят и са слаби та причината е ниското напрежение на акумулатора,за идеална работа на обикновенните халогенни крушки е нужно 14,5в.Какви идеи имате по въпроса? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Astor Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 26, 2011 6:05 Заглавие: |
|
|
Така ще светнат с 14 V че ще ослепееш Сложи ксенон изчисти стъклата и рефлекторите ако искаш резултат. _________________ The Big Man |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 26, 2011 7:21 Заглавие: |
|
|
Няма логика в търсенето ти,няма да има и полза!Колегата преди мен ти каза-кофти крушки,матирани стъкла (особено ако са пластмасови!),кофти рефлектори...Това по фаровете.Колкото до напрежението-не ти трябва устройство за повдигане му!Оправи си инсталацията на колата-акумулатор,генератор или кой знае какво...Рано или късно ще се наложи да решаваш тоя проблем,затова вместо с глупости,вземи се заеми с основния проблем-ниското напрежение на бордната мрежа на колата ти!  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
miroton Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 26, 2011 12:22 Заглавие: |
|
|
| Сложи си 90/100 ватови крушки. |
|
|
 |
ivo07 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 26, 2011 13:13 Заглавие: Re: повдигане на напрежение от 12,5 до 14,5в |
|
|
| nebeto написа: | | та причината е ниското напрежение на акумулатора,з |
Тия 12.5 волта кьде ги мериш ? на акумулатора или на крушките, щото при тези голями тоци има спад в кабелите на по-старите автомобилчета |
|
|
 |
Zdravkicha Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 26, 2011 13:31 Заглавие: |
|
|
А и освен това напрежението което ти дава алтернатора трябва да е в границите 13,8--14,2V. За по- мощни крушки ще трябва най-добре да си сложиш релета зашото иначе може да прецакаш ключа за светлините. _________________ Обичам надписа - made in Japan |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 26, 2011 18:16 Заглавие: |
|
|
В една друга тема колегата ти препоръча на какво да наблегнеш за да няма такива "бисери".
На тези 100W лампи пише че са за извън Европа - не пишете глупости. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
nebeto Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 26, 2011 19:48 Заглавие: |
|
|
фаровете са си добре,бях слагал допълнителни релета за фаровете,напрежението на крушките и алтернатора са почти равни,ще се наема с зареждането.
Благодаря. |
|
|
 |
termin_6 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 28, 2011 23:55 Заглавие: |
|
|
Защо имам чувството, че тази тема има връзка с тази тема и с тази тема. _________________ Когато човек иска да направи нещо намира начин, когато не иска намира причина. |
|
|
 |
|