| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
golf_5_R32 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 25, 2011 2:20 Заглавие: Търся едно дистанционно |
|
|
Добър вечер колеги, та въпроса ми е дали има възможност да се намери дистанционно за ресивър Pioneer VSX-452 модела на дистанционното е http://www.remotes-express.com/PIONEER/AXD1338.html но поради причината, че ми се струват адски много парите. Ако се измисли нещо по рационално или на някой му е излишно точно такова да сподели. А иначе ако стане с програмиране кажете къде мога да намеря основата и да се направи.
Поздрави Петър |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
пламенхар Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Авг 28, 2011 10:24 Заглавие: |
|
|
| Да но моя модел го няма там прегледах им сайта а най близкия Елимекс ми е пак далече да го нося така, че и тези два варианта отпадат. На едно място го намерих за 22 лири втора употреба но няма как да го поръчам |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 28, 2011 11:10 Заглавие: |
|
|
| golf_5_R32 написа: | | ... На едно място го намерих за 22 лири втора употреба но няма как да го поръчам |
Т.е. склонен си да дадеш около 45 лв. за нещо в неизвестно състояние и произход без да включваш парите по доставката, вместо да го изпратиш където трябва и да получиш това което ще ти върши работа
Интересни сметки си правиш  _________________ RemoteControls |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Авг 28, 2011 12:05 Заглавие: |
|
|
| Мен не ми е толкова до самото дистанционно колкото да е оригиналното понеже съм вманиачен всичко да е в заводския си му вид |
|
|
 |
|