| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Den4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 07, 2011 14:00 Заглавие: Проблем с включване на лаптоп HP pavilion zd7000... |
|
|
Здравейте, имам лаптоп HP pavilion zd 7000, който ползвам с универсално зарядно Тhunder 150W с опция за смяна на напреженията. За този модел лаптоп входящото напрежение трябва да е 18.5v и така си беше, докато незнайно защо беше изместено на 19.5v и сега лаптопа не иска да се включва, а преди това си работеше перфектно. Зарядното си работи, измерих го с мултицет. Та въпроса ми е дали има някаква защита или бушон или няма надежда за старата баница ?
Благодаря предварително  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Den4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 10, 2011 10:41 Заглавие: |
|
|
Здравейте отново. Вчера пробвах без батерия и забелязах, че лаптопа отчита, че е включен към зарядното, но пак не тръгва. Когато натисна копчето за включване standby- я пресветва за секунда и изгася, а когато е с батерия изобщо не отчита зарядното и не пресветва нищо. Дано помогне това което съм написал.  |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 10, 2011 17:48 Заглавие: |
|
|
Това което си написал с нищо няма да помогне а трябва да си го занесеш в сервиз .Тоя един волт в повече едва ли да му е било решаващо за да възникнат някакви аварий просто си е ме дошло времето. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
Falco Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 12, 2011 23:26 Заглавие: |
|
|
Прав е колегата. половин-един волт едва ли е проблема. Аз съм си правил експерименти и до 24Волта си издържа лаптопа с едничката разлика че консумацията на самата машина леко пада с половин до един ампер. _________________ Всяко малко гущерче иска да стане голям крокодил, но не всяко умее добре да плува. |
|
|
 |
Den4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 13, 2011 17:16 Заглавие: |
|
|
| Благодаря за отговорите. А дали ако лаптопа е бил включен и тогава е изместено напрежението може да се получи такава работа ? |
|
|
 |
Falco Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 16, 2011 22:01 Заглавие: |
|
|
Напълно е възможно. По тоя начин са горели машини на наши клиенти. Точно за това им препоръчваме да си вземат оригинално зарядно, че поне шанса да се прецака е по малък. _________________ Всяко малко гущерче иска да стане голям крокодил, но не всяко умее добре да плува. |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
|
|
 |
Den4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 29, 2011 14:58 Заглавие: |
|
|
| Здравейте, лаптопа тръгна без да бутам нищо. Сложих му батерията и захапа. Забелязах, че имам вируси. Дали този проблем може да е от вирус ? |
|
|
 |
Goofy Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 29, 2011 19:57 Заглавие: |
|
|
| Вируса няма как да пречи лаптопа да се включи! |
|
|
 |
Falco Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 01, 2011 0:05 Заглавие: |
|
|
По скоро нещо се е ошашкал старт чипа. Рядко но се случва. Също така ако не ти зарежда батерията без обясними причини може да я извадиш и след като включиш машината да я поставиш обратно. Така се ресетва процесора на батерията и ако нещо се е "сецнал" се оправя и почва да зарежда отново. _________________ Всяко малко гущерче иска да стане голям крокодил, но не всяко умее добре да плува. |
|
|
 |
|