|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
мармот Опитен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Falco Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 05, 2011 20:07 Заглавие: |
|
|
Абе ти все не вярваш, ама на колко лаптопа батериите са тръгвали чак ше се изненадаш. Тва че при тебе някои неща не се получават, не значи че не е възможно. Имам възможността да си правя всякакви експерименти с лаптопите, защото имам доста части и тва до някъде ми помага. Даже сме създали с колегите един "Франкенщайн" от 3 лаптопа. Вече една година работи успешно със всички накичени по него екстри за които можеш да се сетиш. Даже му монтирахме радио дистанционен модул дето се срещат само в МEDION-а. _________________ Всяко малко гущерче иска да стане голям крокодил, но не всяко умее добре да плува. |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 05, 2011 21:34 Заглавие: |
|
|
Радвам се,че всичко ти се получава,имаш много части,проектираш лаптопи и т.н. | Цитат: | | нещо се е ошашкал старт чипа | Това са глупости. | Цитат: | | Така се ресетва процесора на батерията и ако нещо се е "сецнал" се оправя | И това са глупости. | Цитат: | | батерията може да я извадиш и след като включиш машината да я поставиш обратно. | А това е направо опасно за у-вото.
| Цитат: | | Даже сме създали с колегите един "Франкенщайн" от 3 лаптопа | Ето го и лаптопа за совалката  _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|