|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sword Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 06, 2011 16:23 Заглавие: Търся плъзгач за касетофон sharp gf-565 |
|
|
Преди време бяха ми носили този касетофон и даже пуснах тема тук за схема ,както и да е оправих го ,обаче сега го носят щото единия канал не се усилва ,те са с отделни плъзгачи и като го отворих ,на единия една от пътечките направо се е олющила.Извинявам се че качам снимка в атача ,обаче как се качат снимките тука при това което пиша?Ако някой има от подобна машина такъв плъзгач или може да ме насоча от къде да намеря моля да пише,в магазините не намерих.2 х 20 kom със средна точка за корекция ,ама и да е без нея не е важно,на снимката мисля че се вижда на плочката къде липсва пътечката,това е плъзгача в разглобен вид -само плочката .
Има си тема по въпроса и къде и как се качват снимки |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sword Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 06, 2011 16:31 Заглавие: |
|
|
Забравих да кача снимка и на касетофончето ако някой се сети от външния вид за такъв плъзгач.Човека ми е приятел и искам да го оправя,някой ако разполага с такъв плъзгач само да каже цената и ще се разберем ,аз затова и пари няма да му взема на човека ,само ще си плати плъзгача ако намеря и ще черпи по бира Язък заради такова дребно нещо да не може да се ползва касетофончето. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|