| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stiyan stoikov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 04, 2005 18:14 Заглавие: Проблем с ТВ KTN |
|
|
| Здравейте колеги,донесоха TB KTN за ремонт но не знам от къде да тръгна нямам схема за това ТВ.Отзад на капака не пише модел а и на шасито няма или поне не забелязах.вътре е изпълнено с 64 pin схема върху която е залепен надпис N TDA9381-2NB която е процесор+видео+МЧУ и памет 24с08.Ще бъда много благодарен ако някой има схема и я прати по пощата а иначе проблема е че киното е запушено има по 180в на катодите също така няма и OSD като захранвания е добре |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
коце Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 04, 2005 20:42 Заглавие: |
|
|
Схемата е в пощата ти!!! _________________ Костадин |
|
|
 |
dimitar_cher Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 07, 2005 1:46 Заглавие: |
|
|
| тези тв ги продават със схеми.ако някой знае как се влиза в сервиз да сподели, моля. благодаря предварително |
|
|
 |
venelin Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 07, 2005 8:54 Заглавие: |
|
|
| w serwiza се влиза със прослувутия скрит бутон, същия е за elite, i za mnogo drugi .може да се пробва и комбинацията ,menu 8500 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Май 09, 2005 17:43 Заглавие: |
|
|
| Здравейте колеги,продължава борбата с това -чудо-Искам да пробвам памет и ако ви се намира такава ще съм ви благодарен да изпратите по пощата защото мисля че се -ошашавил-по ниска работи но като изкараш менюто непрекъснато превключва яркост-контраст-цвят-шарпнес и пак от началоло.Програмите излизат само ако е включено менюто и е същата въртележка + опцийте за настройка+игрите. |
|
|
 |
Radko Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 09, 2005 18:30 Заглавие: |
|
|
| При този процесор мисля, че трябва да тръгва и с празна памет, имах такъв случай с телевизор "Елит", който е със същия процесор, на него бе загинала паметта, подмених я с нова, и след това бяха необходими само някои настройки в сервизен режим. А в сервизен режим се влизаше със скрит бутон на дистанционното. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 10, 2005 0:13 Заглавие: |
|
|
| stiyan stoikov написа: | | Здравейте колеги,продължава борбата с това -чудо-Искам да пробвам памет и ако ви се намира такава ще съм ви благодарен да изпратите по пощата защото мисля че се -ошашавил-по ниска работи но като изкараш менюто непрекъснато превключва яркост-контраст-цвят-шарпнес и пак от началоло.Програмите излизат само ако е включено менюто и е същата въртележка + опцийте за настройка+игрите. |
Провери за залепнал бутон на лицевия панел, или на дистанционното. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Май 10, 2005 6:06 Заглавие: |
|
|
| По принцип с това започнах преди да пиша във форума |
|
|
 |
galov_p Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 10, 2005 10:07 Заглавие: |
|
|
Ако освободиш кракетата на прозесора които отиват за процесора и този който идва от приемника на ДУ и е същото то май си за процесор  _________________ Всичко що е спам във форума,все е от GALOV_P! |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 10, 2005 10:51 Заглавие: |
|
|
| galov_p написа: | Ако освободиш кракетата на прозесора които отиват за процесора и този който идва от приемника на ДУ и е същото то май си за процесор  | Галов много рано си почнал ве  |
|
|
 |
|