| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
hristo58 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 10, 2011 20:49 Заглавие: радиокасетофон за кола - no can network |
|
|
Здравеите,ремонтирах един радиокасетофон за кола(ford),смених краино стъпало с TDA7562.При включване на захранването дисплея изписва no can network.Не мога да разбера какво означава това.Касетофона се включва и върти касетата,но не издава звук.Може ли някои да помогне в решаването на този проблем.
Благодаря |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
lusi blazev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 10, 2011 21:03 Заглавие: |
|
|
Касетофона си търси колата. Ако го пускаш на масата , затова ти изписва това. Демек няма връска по CAN шината с колата.
Сложи го в колата и ще си запее. |
|
|
 |
hristo58 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 10, 2011 21:29 Заглавие: |
|
|
| Няма ли начин да стане без да е в колата. |
|
|
 |
lusi blazev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 10, 2011 22:33 Заглавие: |
|
|
, има, ама нали и без това ще го слагаш пак в колата. Викаш човека с колата и слагаш.
А за масата се бара в софта. Не си написал нито марка , нито модел на апарата. |
|
|
 |
hristo58 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 11, 2011 10:10 Заглавие: |
|
|
| lusi blazev написа: | , има, ама нали и без това ще го слагаш пак в колата. Викаш човека с колата и слагаш.
А за масата се бара в софта. Не си написал нито марка , нито модел на апарата. |
Там е работата,че я няма колата,а и не знам каква е била,мисля че е FIAT но не съм сигурен.Не пише марка и модел на панела.Не мога да прикача тука снимка,но ще я кача на друго място,ако може да помогне.
http://dox.abv.bg/files/listtree |
|
|
 |
|