| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Nikolai_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 12, 2011 10:21 Заглавие: Въпрос за антена от цифрова телевизия |
|
|
Привет!
Наскоро си купих къща и имах там завещана от предишните собствени само чиния от булсатком без приемника.Забелязах, че чинията е здрава и си има всичко по нея та въпроса ми е мога ли да я ползвам като обикновена антена поне на първо време. трябват ми засега 3-4 телевизии.
Извинявам се ако въпроса ми е малко тъп, но тука не съм в свои води. _________________ Таз година булка , догодина...- две ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 12, 2011 10:31 Заглавие: |
|
|
Ами въпроса ти е все едно да имаш локомотив и да искаш да вариш ракия с него.Цифровата ефирна телевизия ще се разпространява на един канал от дециметровия обхват и с цифровия приемник ще се гледат ефирните телевизии който се разпространяват в момента и ще е нужна непретенциозна обикновенна антена за дециметров обхват и цифров приемник . _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Пон Сеп 12, 2011 10:32 Заглавие: Re: Въпрос за антена от цифрова телевизия |
|
|
Няма как да я ползваш като обикновена антена. Може да се използва единствено за сателитна или за интернет с малка преработка и добавяне на "приемник" _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
AA Опитен потребител

Регистриран на: 28 Юни 2004 Мнения: 730 Местожителство: ВеликоТърново
|
Пуснато на: Пон Сеп 12, 2011 17:44 Заглавие: |
|
|
| Ако конвертора е в наличност и е изправен за 20-30 лв. може да си купиш изправен сателитен приемник . На спътника има десетина свободни канала - ТВ ЕВРОПА, КАНАЛ 3 , СКАТ , ББТ , няколко музикални. Ако приемника е подходящ модел с малко упражнения могат да се гледат и националните + ДИЕМА + ФОКС + АХН + ДИСКАВЪРИ и НЕШЪНЪЛ ЖЕОГРАФИК - засега все още работят. |
|
|
 |
|