|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emo-evropa Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 17, 2011 9:46 Заглавие: DAEWO-Проблем с верт. отклонение |
|
|
Здравейте, шасито е CP-830/F беше изгоряла TDA 8358J, диода за захранването и с 12в. ценера към маса в тази верига и фуса. След смяната на тези елементи тв. разпъна. Смененият чип доста грееше, но все пак е 29-тка и радиатора си го бива. Но след час и нещо започна да свива от горе после и от долу, а след три часа и на възглавница. Гасим за 15 мин. пускам всичко О.К. половин час и пак. Смених чипа пак и пак, смених диодите пак същата работа. Разликата при измерванията при двете състояния е само в изходната осцилограма е малко смачкана иначе на входа и постоянно токовият режим са абсолютно еднакви. Сега си мисля двата фуса дали са ми точно като по схемата, че беше заминал и фуса на 53-те волта. Ако имате идея какво ме мъчи моля споделете. Дали е възможно откл. с/ма
Коригирай си името на марката |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Zdravkicha Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 17, 2011 9:58 Заглавие: |
|
|
Електролитите около вертикала сменени ли са? _________________ Обичам надписа - made in Japan |
|
|
 |
emo-evropa Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 17, 2011 13:27 Заглавие: |
|
|
Ехаа, и още как. Ама той електролита като поработи си възтановява малко от капацитета, а тук колкото повече работи по се скапва  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|