| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
y4vm1h Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 19, 2011 19:40 Заглавие: Търся човек за поправка на дистанционно за 5.1 система |
|
|
Здравейте , това е системата creative Thx-550
Готов съм да платя определена сума.
Проблемът е че дистанционното е леко стъпкано , и не подава напреженията както трябва . Колонките работят само на опция rear ( и то със зор), буфера не работи . Иначе всичко работи , само в дистанционното е проблема , и леко бие ток от системата, когато дистанционното стои дълго време включено.
http://postimage.org/image/2c9on9rk4/
Колко ще ми излезе поправката ? Ако някой от форума иска да го поправи , ще му платя , ако го поправи. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 19, 2011 20:17 Заглавие: |
|
|
Преди горе в навигацията имаше и "ПОТРЕБИТЕЛИ", но нещо я няма вече(поне при мен е така ), и можеше да си избереш някой от София.Има знаещи и можещи хора,и все някой ще ти свърши работа. _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 19, 2011 20:43 Заглавие: |
|
|
| Тук може да потърси. И на мен ми стана интересно защо изчезна навигацията към списъка с потребителите на форума? Секретно ли е, що ли? |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 19, 2011 22:05 Заглавие: |
|
|
| pamporov написа: | | ...И на мен ми стана интересно защо изчезна навигацията към списъка с потребителите на форума? Секретно ли е, що ли? |
Изчезна преди доста време.
Количеството регистрирани потребители и възможностите за навигация сред тях които предлага платформата я правеше практически неизползваема за да откриеш нещо, освен ако не си мноооооооооого упорит. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
y4vm1h Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 20, 2011 18:16 Заглавие: |
|
|
благодаря за отговорите.
Ще погледна там , а някой ако се е занимавал с дистанционни за системи 5.1 да пише. |
|
|
 |
|