| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
BoUnTy Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 20, 2011 7:31 Заглавие: работеща видео карта и конфигурациа - видеото не тръгва |
|
|
Здравейте съфорумници.. Купих си видео карта - Nvidia Ge Force 7300 GT - преди около 2 седмици след което тази карта намери своето място в пц - то ми.. Но след определен период започна да ми прави проблеми (Премигане на Монитора,Изкл в стенд бай,Рестартиране на ПЦ то) и след което спря да работи. Първоначално си помислих че е изгоряла но се оказа че нее. Пробвах я на друго пц и работи без отказно не прави никакви проблеми нищо..! Помислих си че ми е от слота сложих на 1 приател картата работи не дава никакви дефекти.. Та има ли някои отговор на този въпрос.-- ОТ КАДЕ и как идва този проблем и защо неми намира устройството като няма никакъв проблем с него ? 2 седмици работа и накрая неще да се пусне - седи само на Станд Бай а ОС си зарежда но нямам екран.. като сложа монитора на изхода на дънната карта и там седи на стенд бай. Недоумявам какво е станало.
Ако някой е имал същият проблем да пише! много ще съм благодарен.
ПЦ - Dell Optiplex 745
Ram - 2 gb
Processor - 3.2 ghz Dual Core Intel Celeron
HDD - 350 GB
Onboard Video - 256 mb ;{ работи като 68 мб
Последната промяна е направена от BoUnTy на Вто Сеп 20, 2011 10:46; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 20, 2011 7:55 Заглавие: |
|
|
Опитнай с друго по яко захранване и ако не тръгне ще ти трябва ново дъно. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
BoUnTy Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 20, 2011 10:50 Заглавие: |
|
|
просто немога да намера друго захранване защото на по обикновенните захранвания са със по малка букса на слота за захранване на дънната платка ... а за целта трябват пари
Но има и друг варянт мисля. може да е от рам-та защото имах 2х512 на двата бели слота които са от новите..ддр2 имам и 2 черни слота от старите ддр2 - смених 2х512 със 2х 1 гб - и от тогава ми прави проблема. Та мнението ми е дали не е запомнило старата рам и сега да я търсни и това да е несъвместимо с честотата на видео картата и за това да не иска да се стартира ? _________________ Sooooo SPECIAL |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 20, 2011 11:48 Заглавие: |
|
|
И захранване се намира, и други неща. Мини през някой сервиз за диагностика, няма да ти откъснат главата я. Така както си я подкарал няма да стане, доста неща не са ти ясни. Май си от моето село, избор голям. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
BoUnTy Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 21, 2011 0:29 Заглавие: |
|
|
Еми то тва ми остана ... както казваш отидох до сервиз при приател и се оказа (рестарта от РАМТА) - Станд Бай от Видеото повреден графичен процесор и резултата е - ДВЕ СМЕНЕНИ рам карти и Видео ;д МЕРСи много на всички  _________________ Sooooo SPECIAL |
|
|
 |
|