Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Лаптоп HP Compaq CQ60

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
lapatok
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Сеп 20, 2011 19:41    Заглавие: Лаптоп HP Compaq CQ60 Отговорете с цитат

При включване на адаптора към лаптопа без натискане на Power бутона веднага светват светодиодиодите и тръгва вентилатора, но изображение няма. На платката отзад пише Winston Warrior, намерих подобна схема и я качих http://dox.bg/files/dw?a=ec43ee57fb .На пръв поглед дъното няма видими дефекти, но при подаване на напрежение консумацията му е над 5А. Диод D33 за кратко време силно загрява, но не мога да разбера означението му и съответно с какво да го заменя. На схемата не го намирам. Ще съм благодарен, ако някой ми подскаже с какъв диод да заменя този и да ме насочи къде вентуално да търся други дефектни елементи по платката. Качил съм снимка на платката и отбелязан дефектиралият диод: http://imageshack.us/photo/my-images/21/50391939.jpg/.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети