|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
martin_1 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 27, 2011 19:58 Заглавие: Помощ изгоря ми вертикалата на ТВ Sony KV-M2100K |
|
|
Здравейте майстори
Преди 10 години ми събра картината пак по същия начин в права бяла линия в средата на екрана. Тогава смени мой приятел диод, обаче немога да се сетя май ми бе обяснил, че покрай диода заминава и резистор ли ? Имам си понятие от електроника, но не чак толкова градивно. Помогнете ми колеги просто ми трябва да разбера кои елементи точно бяха за смяна. Другото аз мога да свърша сам
Благодаря ви предварително  _________________ M_A_R_T_I_N_1 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 27, 2011 20:30 Заглавие: |
|
|
Какви, по-точно, колеги сме ?
За три години не си прочел нито една тема във форум "ремонти". Поне да съпоставиш как ти отваряш тема ? ... От телевизия абер си немаш. Няма форум, който да ти помогне в тая насока, освен ако не сменяш наред... чарк по чарк, шаси, кинескоп, кутия и ... най-добре Нов телевизор в магазина
| Цитат: | | кои елементи точно бяха за смяна ? |
Те, такива филми НЕМА . |
|
|
 |
martin_1 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 27, 2011 21:05 Заглавие: |
|
|
| emoome написа: | Какви, по-точно, колеги сме ?
За три години не си прочел нито една тема във форум "ремонти". Поне да съпоставиш как ти отваряш тема ? ... От телевизия абер си немаш. Няма форум, който да ти помогне в тая насока, освен ако не сменяш наред... чарк по чарк, шаси, кинескоп, кутия и ... най-добре Нов телевизор в магазина
| Цитат: | | кои елементи точно бяха за смяна ? |
Те, такива филми НЕМА . |
Ще ми помогне ли някои да ми каже за вертикалата кой диод е точно или само ще се заяждате? _________________ M_A_R_T_I_N_1 |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|