| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
zxcr Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 02, 2011 10:34 Заглавие: Търся SAA7118E-видео декодер в LCD |
|
|
Търся SAA7118E-видео декодер в LCD. _________________ Skype- vasil.panchev |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 02, 2011 11:02 Заглавие: |
|
|
Мога да доставя нов.Цял мейн-борд нов 17MB11-6 - също мога да доставя. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Последната промяна е направена от Bojilov на Нед Окт 02, 2011 19:28; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
zxcr Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 02, 2011 19:03 Заглавие: |
|
|
Интеграла е от шаси Vestel 17MB11-6. Ако на някой се намира неработещо такова - пак може да направим сделка. Приемам предложения и за работещо шаси. _________________ Skype- vasil.panchev |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2011 2:02 Заглавие: |
|
|
Не можах да разбера къв е смисъла от този тъпизъм дето си ми го пратил на P.M.-
| zxcr написа: | | Спри да се лигавиш! НЯМА ДА КУПЯ ОТ ТЕБ!!! |
И кое точно ми е лигавенето????
Това ли?
| Цитат: | | напиши ми версия на чипа(а те са тамън седем) и модел на уреда от който е. |
(като това ти е писано още преди да ти се пръкне втория"високоинформативен" пост в тема.)
Така ако се не усещаш се опитвам да ти помогна.Много обаче сте ми интересни такивата,дето имате сливи в устата когато се опре да се оформи питането така както подобава на телевизионен техник.Ама после ако си го поръчаш и излезе че не е същото квото ти трябва ставате отведнъж много гръмогласни и почва едно квичене,едно реване и някой друг ви става виновен за това че когато е трябвало да дадете достатъчно ясна и пълна информация ръчичките са ви били у гъзя. А ако пък не ти се върже човек да ти поръча чарка по половинчатата и вятърничава информация дето е дадена-ставаме нервни...
И кой точно ти е чипа-
SAA7118E/V1
SAA7118E/V1 518
SAA7118E/V1 M5557
SAA7118E/V1 M5
SAA7118E/V1 M5518
....
Щото от тия никое на никое не се води заместител.
И щото аз гадателски способности кой от тези са сложили
нямам,а първите три със сигурност се ползват от Vestel.
Отделно че чипа го има в QFP и BGA-корпуси.
Няма да коментирам и начина по който търсиш мейн-борда.Ако искаш този мейн-борд и да работи на твоя телевизор няма да е лошо да се ограмотиш че това 17MB11-6 също не е особено меродавно.А са меродавни-тези двете-
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1758/173256082316399828771317599787vcDSaNNlIcW7TwmZRNUe.BMP
както и че е най-добре да се даде модела на телевизора и на панела.
Дали ще купиш нещо от мене или няма-честно казано ми е все тая(А и не знам да съм ти опрял ножа у гърлото да го купиш от мене).Когато обаче някой очевидно се опитва да ти помогне ще се държиш с необходимото уважение към него.Моля  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|