Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Продавам: Захранване 420W, RAM DDR400 2плочки по 512MB и др.

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
pichaga933
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Окт 04, 2011 21:57    Заглавие: Продавам: Захранване 420W, RAM DDR400 2плочки по 512MB и др. Отговорете с цитат

Продавам PC компоненти:

@ "модератора" , които избълва е куп ентелегентни мисли срещу мен , бедния и беззащитен потребител...

Цитат:
Айде стига си остроумничил какво пише в правилата и какво не пише Като още един път я върнеш в цял размер ще изиграе катинара Няма да е лошо да уважаваш труда на другите,щото никой не е длъжен да ти върви след задника(още по-малко 3пъти подред)

1-Во Ще си остроумнича колкото си искам, стига да е по правилата. Плаши дечурлигата ако обичаш, винаги има някой отгоре.
В правото си съм да поствам снимка.

Искаш ли да занимаеме Админите на форума с ОБИДНОТО ти отношение към потребителите ?

2-Ро ЗАЩО е написан Правилника след като даже ТИ не го спазваш и не ръководиш спазването му?

Явно имаш някаква ПЕЧАЛБА аз да не поствам снимка, хайде сподели каква е, да не те е срам... а ?

3-то Толкова ли си СТРАХЛИВ/плашлив, че даже не може да си оставиш Името( ,явно те е срам от деиствията ти) , за да се проведе тоя спор на ЛС вместо да разтеглям излишно темата.

Много, наистина много се надявам да ми локнеш темата, докато съм в правото си.

Очаквам искрените ти извинения ... Exclamation

Обща Цена САМО: 39,99лв
Контакт:гр.София, за други градове с куриер Еконт.
GSM: 0898 24 33 05 , ЛС ( лично съобщение)

Захранване 420W :

Цена: 15лв

-Нови входни и изходни кондензатори

-Нов 4 Амперов Грец

-Добавени входни филтърни групи

-Добавени изходни дросели.

-Светещ ключ на захранването

-Изключително тихо , почистено от прах и смазан вентилатор

-Разглобяем 24 пинов конектор на 20 + 4 + отделен 4 (P4) конектор

-Захрнавнето поддържа и най-старите и най-новите PC ATX дъна.

-Налични са допълнителните напрежения по ATX стандарта: -5 и -12 волта , които ги спестяват масово при новоте захранвания , но са изключително важни за работата на повечето индустриални контролери.

-Светещ ключ на захранването за 220в.

RAM:

Цена: 25лв (обща цена за 2-те плочки заедно)

-DDR400

-2 Плочки по 512MB Всяка ( общо 1GB )

-Работят без грешка

CD Rom

Цена: 5лв

-TEAC

-CD 532E

- Перфектно Почистен .

-Тестван на няколко инсталации -Безупречен.

- Изключително подходящ за слушане на Audio CD-та ( Много По-добро качество на Възпроизвеждане и при RIP от съвременните CD устройства, понеже е със СТЪКЛЕНА леща на лазера за разлика от новите, които са с пласмасови)

+ Подарък IDE кабел ATA 100/133

Вентилатор 120мм

Цена: 5лв

-5W мощност ( най-мощния въздушен поток , които съм виждал от вентилатор с тези размери)

-Лагерен ( няма нужда от смазване, практически вечен)

+ Подарък - Решетка

+ Подарък - Силиконови монтажни щифтове ( против вибрации)

Флопи Стандартно 1.44MB :

Цена: 5лв за двете заедно

-2 броя

-Перфектно почистени от прахоляк и със смазани и изрядни мяханики

+Подарък Кабели за връзка с PC

Обща Цена САМО: 39,99лв
Контакт:гр.София, за други градове с куриер Еконт.
GSM: 0898 24 33 05 , ЛС ( лично съобщение)

Exclamation Arrow Айде стига си остроумничил какво пише в правилата и какво не пише Exclamation Като още един път я върнеш в цял размер ще изиграе катинара Exclamation Няма да е лошо да уважаваш труда на другите,щото никой не е длъжен да ти върви след задника(още по-малко 3пъти подред) Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Последната промяна е направена от pichaga933 на Вто Окт 04, 2011 23:26; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Окт 05, 2011 0:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Ти на къв се правиш бе?Много се радвам че си зачел правилата.Само че нямаше да е лошо да не ги четеш през ред-два както ти е угодно.
По-специално точка 14 от тях-
Цитат:
Да не променя съдържанието на мнение или тема, съдържащи редакция от модератор или администратор.

Още по-малко когато това се прави целенасочено и умишлено тамън 4пъти подред.Не знам що си мислиш че някой с нещо ти е длъжен тук,включително и да ти върви след задника,да коригира и ти да му правиш напук Exclamation Question
Както и това да беше зачел-
Цитат:
Обсъждане на работата на администратори/модератори е забранено

Също така като фъфлиш на тема правилата на форума-и това да беше зачел,което определено засяга и тебе-
Цитат:
Обръщам внимание на всички търгашчета че този форум е професионален и този раздел е предимно за участниците в него, а не за тях. И преди да твърдят че форумът е "да си помагаме" да се погледнат колко полезни мнения имат.
Просто ми писна от нагли субекти с претенции от първия пост. Повтарям - тук не е място за безплатни обяви и разчистване на боклуци

Преди да ми философстваш какви права имаш,няма да е лошо да се запознаеш с тез правила, и да се усетиш колко много си в разрез с тях и в момента с всичките ти темички плеснати все в този раздел и все почващи с магическата думичка "продаам"...
Цитат:
Явно имаш някаква ПЕЧАЛБА аз да не поствам снимка, хайде сподели каква е, да не те е срам... а ?

Не се прави на луд Twisted Evil Никой не ти е забранил да слагаш снимка-просто ти е коригирана снимката в линк(щото разтяга настрани,малко но разтяга).

Цитат:
Ще си остроумнича колкото си искам, стига да е по правилата. Плаши дечурлигата ако обичаш, винаги има някой отгоре.
В правото си съм да поствам снимка.

Искаш ли да занимаеме Админите на форума с ОБИДНОТО ти отношение към потребителите ?

Занимавай който щеш и с квото щеш.Не ме плашиш.

В момента си на разстояние малко по-тънко от бръснарско ножче от бан-листата.Считай го като предупреждение,или както квото щеш го считай Exclamation
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети