| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
SPOKS Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 10, 2011 0:18 Заглавие: Дали ми е изгоряла звуковата карта? |
|
|
На скоро вместо да си пусна процесора отзад обърках копчетата (имам 2 вида) и натиснах това да се пусне 110В (вместо 220В) и следваше БАМ-БАМ.... ГРЪМММ.Дадах си компа на ремонт сложиха ми ново захранване перка и някой други работи.След като ми го върнаха не ми мърдаше нито клавиатурата, нито мишката мислих си, че са изгорели USB-тата дадах го пак оказало се вируси...За да не се повторило с някой друг драйвер ми преинсталнаха пц и делнаха всички вируси, но уви като ми го докараха пак СЕГА ПЪК НЯМАМ ЗВУК и се чудя дали ми е изгоряла звуковата карта.Сложил съм буксата на правилното място с правилния дривер, ако някой може да ми каже някакъв начин да разбера дали ми е изгоряла картата ще съм му благодарен много
Дъното е: EV923AA-ABE m7480.es-a
HP Pavilion Media Center
TV m7480.es-a Desktop PC Bundle)
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Пон Окт 10, 2011 1:57 Заглавие: Re: Дали ми е изгоряла звуковата карта? |
|
|
Е тоя "сервиз" където са го правили не са ли тествали ?  _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 10, 2011 9:27 Заглавие: |
|
|
В дивайс мениджъра определя ли се у-вото?А принципно е редно да не се занимаваш,а да го върнеш да си го дооправят. _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |
alfa Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 10, 2011 9:51 Заглавие: |
|
|
| Пробвай това - деинсталирай звуковата карта от Device Manager. Пак там му дай да си детектне нов хардуер - слагаш правилните драйвери и тогава ако не работи - в сервиза |
|
|
 |
SPOKS Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 10, 2011 11:13 Заглавие: |
|
|
Meрси на всички сега ще пробвам  |
|