|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kerosincho Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 14, 2011 14:42 Заглавие: Помощ за печка GORENJE |
|
|
Добър ден на всички от форума.Имам проблем с ремонтирането на печка Горения.След като се изредиха един куп СЕРВИЗНИ МАЙСТОРИ ми съобщиха че трябва да дам 300 лева за нов контролен модул.Така или иначе си взех нова ,но реших да оправя тази.Имали някой от форума който е заинтересуван от ремонта на такава печка(за вграждане) съответно срещу някаква разумна цена тъй като в сервиза ако я дам сигурно ще стигне цена като за нова??От СОфия съм така че ако има хора от форума които смятат че могат да я ремонтират да ми пишат на ЛС или да ми дадат съвет по темата.Технически съм грамотен но нямам опит с електрониката и нямам намерение да преоткривам топлата вода
Последната промяна е направена от kerosincho на Пет Окт 14, 2011 14:55; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emoome Опитен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|