| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emo-evropa Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 14, 2011 17:04 Заглавие: Преходнк от USB към 25 пиновият КАНОН |
|
|
Здравейте, програматора за паметти ми е със старият куплунг. Но се наложи да сменя компютъра със лап топ и се чудя как мога да ги съвместя. Приемам съвети и предварително благодаря.
Последната промяна е направена от emo-evropa на Пет Окт 14, 2011 22:22; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 14, 2011 17:11 Заглавие: |
|
|
RS куплунга (9 или 25 изводен) се нарича CANON (канон).
На теб ти трябва USB към RS.
Хубаво е да споменеш и какъв е програматора защото не всички т.н. преходници от такъв тип се справят еднакво добре с всички приложения.
Освен това софтуера който ползваш трябва да поддържа програматора през USB или "преходника" да си прави виртуален RS порт което и създава проблеми в определени ситуации.
Edit: 25 пинов е и принтер порта, така че си изясни все пак програматора какво е ползвал. Да не се окаже, че е бил през паралелния. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
milenjs Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 14, 2011 20:38 Заглавие: |
|
|
| Ако е SeProg-a си е през паралелния. Но и в двата случая най-доброто решение е pcmcia карта - кеф ти истински ком, истинсо LPT или пък и двете. Е почти истинско но повечето от "кривите" програми ползващи ком и лпт под ХР-то тръгват. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Окт 15, 2011 7:52 Заглавие: |
|
|
| Да точно през принтер порта го включвах, а програматора е WILLEM |
|
|
 |
zoro1 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 15, 2011 11:16 Заглавие: |
|
|
| PCMCI карта ,с друго няма да работи. |
|
|
 |
Петров Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 16, 2011 3:17 Заглавие: |
|
|
Като съветвате човека да си вземе PCMCIA карта някой от вас пробвал ли е това със WILLEM?
След редица тестове на какви ли не решения си взех LENOVO със PORT REPLIKATOR или така наречената док станция. Порт репликатора втора употреба ми струваше 19 паунда с безплатна доставка. А тестовете ми излязоха 10тина пъти по скъпо! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Окт 17, 2011 14:22 Заглавие: |
|
|
Май, ще си върна И старият компютър
 |
|
|
 |
zoro1 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2011 0:26 Заглавие: |
|
|
Да,само че ми отмъкнаха и картата и диска с драйвери,а резервното копие на драйвера, беше във флашка в чантата.Така че ДА става,поне при мен. |
|
|
 |
|