| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ilian_cho Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 26, 2011 13:19 Заглавие: Авторадио FORD 6000CD loced10 |
|
|
| Вътре е с HC11PA8.Това е дъмпа. Ако може да се ресетне. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
decode Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 26, 2011 13:45 Заглавие: Re: Авторадио FORD 6000CD loced10 |
|
|
таймера е на адрес-0020
Не се отговаря с този бутон И като още един път изтриеш модераторска забележка-ще ти осигуря и почивка от участие във форума ТИ...този дето ми отправяш тая~забележка~мога да ти кажа следното!!..А ИМЕННО ЧЕ НЕМОЖЕШ ДА МИ ОТНЕМЕШ..ВЗЕМЕШ..И ОТ СОРТА ЗНАНИЯТА И УМЕНИЯТА МИ!!!НАУЧИ СЕ ОТ ТИЯ ЗНАНИЯ А НЕ ПРАВИ...ТЪПИ ЗАБЕЛЕЖКИ!!
Последната промяна е направена от decode на Сря Окт 26, 2011 19:46; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Окт 26, 2011 13:51 Заглавие: |
|
|
| Там е 0A какво да запиша? |
|
|
 |
Offenbach Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 26, 2011 15:48 Заглавие: |
|
|
| шестнадесетична бройна система, 0A= ? |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Окт 26, 2011 15:54 Заглавие: |
|
|
То можеше и без да го четеш и да оправяш брояча,ама вече щом си го чел го оправяй по дъмп.....
Питай emoome-той вероятно знае как става..  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 26, 2011 23:26 Заглавие: |
|
|
| bai_tishan написа: |
Питай emoome-той вероятно знае как става..  |
За bai_tishan
Не се чуди много. "Вероятно" знам! На разположение са ми всички свободно разпространени калкулатори. Гооглето е с мен! И не ме мързи!
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=69187
Я, да те копна, че да си го имаш за спомен
| bai_tishan написа: | -A сериен няма ли??
-Тука работата с Фордовете не е за сърдене |
|
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 27, 2011 0:54 Заглавие: Re: Авторадио FORD 6000CD loced10 |
|
|
| decode написа: | | ТИ...този дето ми отправяш тая~забележка~мога да ти кажа следното!!..А ИМЕННО ЧЕ НЕМОЖЕШ ДА МИ ОТНЕМЕШ..ВЗЕМЕШ..И ОТ СОРТА ЗНАНИЯТА И УМЕНИЯТА МИ!!!НАУЧИ СЕ ОТ ТИЯ ЗНАНИЯ А НЕ ПРАВИ...ТЪПИ ЗАБЕЛЕЖКИ!! |
След това ти писание, мисля да стига.Няма да коментирам и подобните ти прояви в другите ти две теми от които се вижда демонстративното ти нежелание да се съобразяваш с установените правила на форума и оставените ти забележки....
А за да ти отнемат нещо,то трябва да си го имал преди това. Като те гледам в тая тема как го обикаляш телевизора като голям камък и не знаеш от къде да започнеш и какво да измериш....  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Окт 27, 2011 7:31 Заглавие: |
|
|
| emoome написа: |
Не се чуди много. "Вероятно" знам! На разположение са ми всички свободно разпространени калкулатори. Гооглето е с мен! И не ме мързи!
|
Точно ,че нищо не знаеш.Тука не се прави със "свободно разпространен" калкулатор.Тука при нас у Болярско като влезем в бакалията за сирене и ни искат пари-при вас сигурно сте построили комунизма....
И щом "гооглето" е с теб тогава make a force be with you.... _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Окт 27, 2011 7:55 Заглавие: |
|
|
| Благодарение на колегата Decode , радиото запя. Аз съм пробвал всичко преди да стигна до тук:Задържане на бутони, (оказа се , че 4, 5 и 6 не работят). Пробвах и с ресет през I2C с омегата но пак не се получи. Благодаря на всички които се отзоваха. |
|
|
 |
decoding Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 27, 2011 22:01 Заглавие: |
|
|
точно там е адреса 0020...на брояча! даже съм експерентирал там и съм стигнал до надпис...LOCKED FOREWER  |
|
|
 |
|