| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
doxr Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 25, 2011 2:56 Заглавие: Бърза класация на климатици за Кредит Енергийна Eфективност |
|
|
Мисля да взема с Кредит Енергийна Eфективност 1 машина и уж да спестя 20% от цената (които лихвите ще ми вземат )
Та ми е нужен съвет за 40м3 + евнтуално още 30 кубика през отворена врата..
№ Марка/МОДЕЛ >> ЦЕНА в лв.
1 General Fujitsu ASHG 12 LECA 1389
2 ASH 12 LT 2200
3 ASH 12 LU 1750
4 Hitachi RAS 35 YH6 1100
5 Mitsubishi MUZ-GB35VA 1350
6 Toshiba RAS 137 SAV/E 1420
7 RAS-137SKV-E 1550
8 SRK/SRC 35 ZJP-S-MITSUBISH 1550
9 FTX35JV-DAIKIN 1500
Кажете моля, съобразно цената, кой е твоя фаворит?
ПП: Цените са може би въпрос на коментар.. _________________ Dropbox - До 16 GB свободно място за файлове: http://db.tt/aK2wrMQl |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 26, 2011 7:35 Заглавие: |
|
|
Tака,както си ги подредил, моето мнение е :1;9;5 ( . Не вземай HITACHI- тук в завода сложиха преди години такива и бяха само проблеми.С много зор ги стабилизираха донякъде,но..... А имаме един GENERAL- е,няма такова куче!От 1992-ра досега-само даян и нищо повече.Май че само веднъж му допълниха малко фреон.... _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
georg77 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 26, 2011 8:23 Заглавие: |
|
|
| Подкрепям горния пост , но моя фаворит от изброените е SRK/SRC 35 ZJP-S-MITSUBISH |
|
|
 |
tehnica Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 26, 2011 8:23 Заглавие: |
|
|
За климатиците аз си купих тошиба преди година и съм много доволен-шестнайстка-точно модела не го знам и не съм в къщи да го видя.Но на мен приказката ми е за кредита,защото и аз кандидатствах в райфайзен банк и се подиграха с мен.Първо аз не мога да кандидатствам защото съм собственик на фирма.Жена ми не я одобриха,защото последните 4 месеца е била в болнични и дохода и не стигал.Забравих да кажа,че става въпрос за 3200 лв заем по програмата.Сега стигаме до едно приятелско семейство което пак за нас кадидатства-жената не я одобриха,защото се осигурявала на мин.заплата.Мъжът и не го одобриха,защото не ми бил роднина-трябвало да бъде брат сестра от този род-ПЪЛНА ПОДИГРАВКА И УНИЖЕНИЕ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ,ЧЕ НЯМАМ ЕДНА УСИГУРИТЕЛНА ВНОСКА ИЗПУСНАТА ПРЕЗ ЖИВОТА СИ.Така че,правете си сметка-----РАЙФАЙЗЕНБАНК??? _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
|
 |
doxr Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 26, 2011 21:14 Заглавие: |
|
|
В крайна сметка утре тр да избера м/у две машини:
GENERAL ASHA12LK за 1250лв >> << DAIKIN FTX35JV за 1500лв
Какво бихте ме посъветвали.. може всеки да даде гласа си  _________________ Dropbox - До 16 GB свободно място за файлове: http://db.tt/aK2wrMQl |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Сря Окт 26, 2011 23:47 Заглавие: |
|
|
Аз залагам на Daikin, а за нисък клас Panasonic. А за съвсем нисък Osaka (макар, че в нас работи от 6г. без да са идвали да му правят профилактика аз си го чистя) Или съм късметлия или не са толкова за изхвърляне. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
doxr Активен потребител

|
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Чет Окт 27, 2011 19:08 Заглавие: |
|
|
| doxr написа: | .........
Направо се обърках от други мнения.. Дженералито било шумно..Дайкина нисък клас не струвал.... |
Къде го видя това ? _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
doxr Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 27, 2011 20:19 Заглавие: |
|
|
Ами от вятъра )
Ами това ще е - General Fujitsu ASHG 12 LECA за 1350лв
Ако някой за ТИЯ пари може да предложи по-добро - нека опита  _________________ Dropbox - До 16 GB свободно място за файлове: http://db.tt/aK2wrMQl |
|
|
 |
svilen.ivanov Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 28, 2011 8:35 Заглавие: |
|
|
Този General работи безотказно вече 4 години. Изключително съм доволен, много икономичен е. За шума - има много режими, включително и "тих" (Quiet). Ще останеш доволен _________________ Ако не можеш да го отвориш, значи не го притежаваш! |
|
|
 |
|