|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
katrin_kirov58 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 31, 2011 15:18 Заглавие: Spectra st70kv [icc9] Мига 3 пъти и стенд бай |
|
|
| Здравеите,телевизора е nordmende spectra st70kv прословутия ICC9, Няма да ви избрявам състава му той банален за тези които са копали над него,Дефекта е световно известен ,при запуск вдига за секуни високо мига червения светодиод 3 пъти и стенд баи ,Проверил съм какво ли не ,шунтирах кр,тр,на ХО-то =89в,Откачих звук,ВО сменях тр,в захранването с BU508F,кондензаторите в топлата и студена част резолтат 0, Колеги,от 1 година чета по български,руски,немски форуми никъде не немерих конкретен отговор,Моля за някъква насока,КОМ, ми грамотност не е голяма надявам се редакторите да пропуснат това, |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
takiev Опитен потребител

Регистриран на: 19 Мар 2006 Мнения: 1073 Местожителство: StaraZagora
|
Пуснато на: Пон Окт 31, 2011 20:00 Заглавие: Re: Spectra st70kv [icc9] Мига 3 пъти и стенд бай |
|
|
| katrin_kirov58 написа: | | Здравеите,телевизора е nordmende spectra st70kv ------ ,Дефекта е световно известен ,при запуск вдига за секуни високо мига червения светодиод 3 пъти и стенд баи , - резолтат 0,... Колеги,от 1 година чета по български,рус....... |
Сигурно не е световно известен----след като за една година не си го открил по форумите и тъй както си го описал всичко-и врачка не може да ти помогне.. ---С уред нещо измервал ли си, с осцилоскоп..?...Или само сменяваш елементите,-- така ще ти е много трудно да ,, нацелиш" повредата
Пук в краен случай има и сервиз в Вашия край  |
|
|
 |
bogege Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 31, 2011 23:38 Заглавие: |
|
|
Браво на модераторите!!!!  |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 01, 2011 8:56 Заглавие: Re: Spectra st70kv [icc9] Мига 3 пъти и стенд бай |
|
|
| katrin_kirov58 написа: | | ....,КОМ, ми грамотност не е голяма надявам се редакторите да пропуснат това, | "Редакторите" може да пропуснат "КОМ" ти грамотност, но аз не можах да се сдържа да не "похваля" и правописната грамотност...  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|