| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivpav Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 01, 2011 12:18 Заглавие: Маслен радиатор TESY 3 kW-изтекъл |
|
|
Здравейте ! Не знам дали темата е за тук но на мен проблема си ми стои. Имам този маслен радиатор със следния проблем . Изтекъл е през уплътнението . Въпросите ми е следния: Сега на радиатора липсва около 30% от маслото. Понеже не знам до къде е бил пълен, а и никога не съм имал такъв проблем. Знае ли някой колко процента трябва да е запълнен радиатора и дали трансформаторното масло е правилната течност за доливане ?
Може би темата не е точно "битова електроника" за, което се извинявам . _________________ ИВАН ПАВЛОВ |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 01, 2011 12:58 Заглавие: |
|
|
TESY 3 kW  |
|
|
 |
ivpav Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 01, 2011 13:42 Заглавие: Re: Маслен радиатор TESY 3 kW-изтекъл |
|
|
Още веднъж въпроса!
| ivpav написа: | Знае ли някой колко процента трябва да е запълнен радиатора и дали трансформаторното масло е правилната течност за доливане ?
|
А ,че гугъл знае всичко и аз знам . _________________ ИВАН ПАВЛОВ |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 01, 2011 13:46 Заглавие: Re: Маслен радиатор TESY 3 kW-изтекъл |
|
|
| ivpav написа: | Още веднъж въпроса!
| ivpav написа: | Знае ли някой колко процента трябва да е запълнен радиатора и дали трансформаторното масло е правилната течност за доливане ?
|
А ,че гугъл знае всичко и аз знам . |
Аз пък поемам отговорност и се извинявам за цитата
 |
|
|
 |
ivpav Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 01, 2011 13:58 Заглавие: |
|
|
Ще помоля някой модератор, да заключи темата. Избиването на комплекси и лични проблеми на мой гръб, не ми харесва . Някой колега ако иска да помогне, да пише на лични.
Благодаря на всички отзовали се предварително ! _________________ ИВАН ПАВЛОВ |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 01, 2011 14:29 Заглавие: |
|
|
Ако си прочел нещо и си решил проблема напиши отговора в темата. Винаги съм за публичност на информацията. Никога не съм подкрепял скритото разменяне, затова и нямам регистрация в такива форуми. А ако е за вътрешна употреба, винаги може да се подскаже интелигентно. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 01, 2011 14:31 Заглавие: |
|
|
| ivpav написа: | Ще помоля някой модератор, да заключи темата. Избиването на комплекси и лични проблеми на мой гръб, не ми харесва . Някой колега ако иска да помогне, да пише на лични.
Благодаря на всички отзовали се предварително ! |
Жив и здрав! Темата ти е достатъчно тъпа / без изписване на модел на твойто TESY /. Друг път направо на лични се обръщай, дано те разберат  |
|
|
 |
|