|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ji4ko Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 07, 2011 17:58 Заглавие: |
|
|
| Мисля, че е в състава точно на "дежурното" захранване понеже изгърмя в момента в който вкарах щепсела в контакта. Системата не беше включена. За съжаление линка с изводите не отговаря на конектора на това захранване. Изводите от 2 до 9 включително са с черни кабели, което ме навежда на мисълта че това е маса. 1, 11 и 15-18 са червени - вероятно 5В. 10, 19, 20 са кафеви мисля 3,3В. 12 - оранжев - изглежда е 12В, 13-бял -нямам идея и 14 е син - може би -12В. Не мисля, че на този конектор има управляващи сигнали. Втория конектор е от същия тип, но е само с 8 извода. 1, 5 -червени - 5В, 2, 3, 6, 7 - черни, 4,8-кафеви - 3,3В. И третия конектор, който е с 14 извода е от този тип. Мисля, че цялата сигнализация е на него понеже диаметъра на проводниците е доста по малък от този на другите два. Заемам се с опити за демонтиране на TOP223Y. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ji4ko Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 03, 2011 22:27 Заглавие: |
|
|
Подмених въпросния TOP223Y. Добрата новина, е че нямаше светлинни и звукови ефекти този път. Лошата новина, е че сървъра не запали. Мисля, че липсва stand by напрежение. Ще съм благодарен на всички съвети.
Предпазителя е здрав  |
|
|
 |
Techmaniac Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 03, 2011 22:32 Заглавие: |
|
|
| ji4ko написа: | ,,,, Мисля, че липсва stand by напрежение.
Предпазителя е здрав  |
Мултицет - а споделя ли мислите ти ,питай го !!!!????  |
|
|
 |
ji4ko Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 03, 2011 22:41 Заглавие: |
|
|
| Нямам изводите на конекторите и те не са стандартни. Не знам къде да търся това напрежение. Не знам как да го запусна без да е свързано към дънната платка. А когато е свързано към нея е доста неудобно за мерене. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|