|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
deejey Нов потребител

Регистриран на: 04 Фев 2010 Мнения: 2 Местожителство: Cherven briag
|
Пуснато на: Сря Ное 09, 2011 20:58 Заглавие: Проблем с копчето за стартирането на лап-топ! |
|
|
Здравейте!
Имам проблем с копчето за стартирането на Toshiba Satellite L40-18w(изтекла гаранция).
Установих, че имам проблем с копчето тъй като попринцип го приспивам. И успях да го включа с затваряне и отваряне на капака. Наложи ми се да го рестартирам като извадя батерията, голям зор докато го включа (натисках,натисках....), но успях. Сега се моля да не забие до същатата степен, защото най-вероятно няма да мога да го включа!
Имам понятие от електроника.
Дали ще успея да го оправя и сам?(предполагам копчето се е разпоило или нещо подобно понеже си цъка).
Намерих каква е процедурата по разглобяването - http://www.irisvista.com/tech/laptops/Toshiba-Satellite-L45/laptop-disassembly-instructions-1.htm
Другото което искам да попитам е Възможно ли е да стартирвам лап-топа от друго място или по някакъв друг начин без да използвам бутона за стартирване? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ilian359 Опитен потребител

|
|
|
 |
deejey Нов потребител

Регистриран на: 04 Фев 2010 Мнения: 2 Местожителство: Cherven briag
|
Пуснато на: Съб Ное 12, 2011 17:44 Заглавие: |
|
|
| Копчето работи под определен ъгъл на натискане.?? |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|