| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 07, 2005 12:25 Заглавие: |
|
|
| TIReX написа: | | Седа си пред блока музиката в колата дум дум дум, колата даже не се движи идва ченгето чуква ми излизам и иска да ми зима колоната аз му казах че няма да правя повече така и се размина, номеру е да не се спичаме че отиват да ни зарибяват с техните глупости и да искат пари |
А питал ли си се какво им е на хората от блока с твоето дум-дум-дум, а?!? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
TIReX Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 07, 2005 17:51 Заглавие: |
|
|
| Не се интересувам особенно аз сам млад искам да си живея живота не като стана на 30-40 и да неможе да ме забавлява нищо. Пак и си обичм комшиите и не прекалявам |
|
|
 |
! Гост
|
Пуснато на: Съб Май 07, 2005 19:38 Заглавие: |
|
|
| TIReX написа: | | Не се интересувам особенно аз сам млад искам да си живея живота не като стана на 30-40 и да неможе да ме забавлява нищо. Пак и си обичм комшиите и не прекалявам |
Ами хайде тогава някой по-млад от теб да те напердаши, че сега му се живее и му е кеф! |
|
|
 |
TIReX Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 07, 2005 21:03 Заглавие: |
|
|
Айде да не задълбаваме с глупости а ?
А по темата и аз си мисля че трябва да си попадеш жалба срещу полицая въпреки че твоята работа май е малко гузен негонен бяга и както си прецениш |
|
|
 |
nankov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 08, 2005 9:29 Заглавие: |
|
|
| TIReX написа: | | Не се интересувам особенно аз сам млад искам да си живея живота не като стана на 30-40 и да неможе да ме забавлява нищо. Пак и си обичм комшиите и не прекалявам |
Много странно мнение за 30 - 40 годишните. Нима те не се забавляват?
Ами какво ще кажеш за хората над 40 и 50 год.
В края на краищата който иска да не се съобразява с никого ходи в гората
Еееех това МЛАДО поколение  _________________ Има 101 причини да се гордея че съм Българин |
|
|
 |
TIReX Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 08, 2005 12:24 Заглавие: |
|
|
Е да ама ари въри с мен на дискотека и да се въртим на пилона половината вечер с някоя кака. Ти 1 няма да го направиш защото акъла ти е по-вече от моя , 2 сигурно си обвързан на тази възраст и едва ли ще си тръгнете с каката , 3 ще те е срам от действията ти после. При мен тия неща ги няма а мисля че ще се появят в последствие ..... и ще ми останат поне спомените и да има за какво да си говоря с връсниците си когато се саберем. За вас това е тъпо, за мен това си е жестоко това е положението. Можем да се правим на философи и в 101-102 страници да обсъждаме кое е правилно и кое не или как трябвало да се държим и кое било прието в обществото.
Когато си бил на моята възраст и ти не си бил от най кротките предполагам или си си избрал кроткото и мирно съществуване и цял живот си се оставял приятелите да те водят или майка ти и баща ти.
Аде това беше последния ми пост по темата |
|
|
 |
Desert Leo Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 08, 2005 14:01 Заглавие: |
|
|
Приятелю, аз съм между 40 и 50 и това с пилоните са ми го играли девойчета с различни цветове (жълти, били, черни и червени индианки) на три континента (без Европа - аз си падам по екзотичните неща). Ако пожелая пак ще стане.
Само да можеше да ни видиш какъв купон правим с по две п...ки на чавек в неназована държава.
Представи си посред нощ в 5 милионен град от който 70% мюсулмани и влязъл в сила закона на Шириата, но с алкохол в кръвта, местни мадами в колата и се заяждам с местните полицаи (имах право тогава - работех за техните военни и затова за мен Закона не беше в сила). Това преживял ли си го, а ???
Затова не ми говори за провинциални купони и не пренебрегвай по-опитните.
Ти си млад и дано да видиш това, което аз съм видял и дано да оцелееш след това. Най-искрено ти го желая!!!
Между другото, ник нейма не ми е случайна прищявка, а е нещо като прякор вече.
Хайде със здраве . |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 08, 2005 16:01 Заглавие: |
|
|
Тук не става въпрос за забавление и възраст, тук иде реч за това да уважаваш ближния и да се съобразяваш с околните, а не като вълк единак да правиш каквото си искаш без да те е грижа дали пречиш на някому или не! |
|
|
 |
nankov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 08, 2005 17:22 Заглавие: |
|
|
Вече си мисля че наистина не може да се помогне на някои от младите хора.Трагедията идва от там че много се залага на тях, а те не осъзнават че това означава на първо място отговорност.Едва ли неуважението на друго мнение е отговорност.
Това е последния ми пост по темата.
Между другото този New се оплаква и остава анонимен кой знае защо!!?
Допускам че може изобщо да не е имало някакъв случай а просто спиране за рутинна проверка а ние се деркаме  _________________ Има 101 причини да се гордея че съм Българин |
|
|
 |
Desert Leo Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 08, 2005 17:22 Заглавие: |
|
|
| Sorry за предния постинг. Пампоров, не си струва. |
|