| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ARTU Активен потребител

Регистриран на: 10 Юни 2006 Мнения: 88 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Вто Ное 22, 2011 10:02 Заглавие: Моля за сервиз в Стара Загора - видеокасетофон SONY механика |
|
|
Здравейте, прегледах темата за сервизите, но не открих човек за моя проблем.
Видеокасетофон SONY SLV-757VP - не беше ползван дълго време и при поставяне на касета изкарва "снежинки". При внимателно отваряне на капака установих, че отляво обтегача на лентата не я обтяга покрай видео и аудио главите и по тази причина няма картина и звук. Т.е. проблема е механичен. Не ме бива в ремонти и нямам намерение да го съсипвам.
Моля да ме насочите към техник или сервиз в гр.Стара Загора, който ремонтира видеокасетофони. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
takiev Опитен потребител

Регистриран на: 19 Мар 2006 Мнения: 1073 Местожителство: StaraZagora
|
Пуснато на: Сря Ное 23, 2011 8:33 Заглавие: |
|
|
Виж-- Лични Съобщения.  |
|
|
 |
ARTU Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 23, 2011 20:53 Заглавие: |
|
|
Други предложения? Там човекът го няма - може и да е затрупан от климатиците вътре. Прикачил съм снимка на обтегача и позицията, където трябва да отиде.
До преди 10 години се ремонтираха видеокасетофони, така ли не е останал нито един техник в Стара Загора? |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Ное 24, 2011 21:32 Заглавие: |
|
|
Имаш счупен чоп на зъбно колело в което има една пружина.Прави се,но си иска разглобяване и зацепване на механиката после.Ако не си го правил -не се захващай-търси сервиз. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
ARTU Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 24, 2011 22:07 Заглавие: |
|
|
Точно за това е темата - търся сервиз Явно в Стара Загора никой не му се занимава, ще трябва да го пращам с куриер. |
|
|
 |
|