datapict Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 27, 2011 21:53 Заглавие: продавам лаптоп Toshiba в отлично състояние! |
|
|
Скъпи съфорумци продавам лаптоп Toshiba в отлично състояние! Гледал съм го като очите си!
Модел: Toshiba M40X-116
На кратко: Няма драскотини, няма счупени части, никога не е носен на сервиз, няма изгорели пиксели, тъчпада работи отлично, диска и оптичното устройство работят безотказно, wifi-то също, пантите и заключването са здрави и стегнати, колонките вадят качествен звук, компютърът никога не е имал проблем с паленето - не рестартира - не изгасва. Зарядното е здраво, без скъсани кабели. Това са основните характеристики и разлики от повечето лаптопи, които се продават втора употреба. Забележка: батерията, от няколко дена, вече не държи.
Лаптопът е купен от БГ, пазя му документите и както става ясно аз съм първият и единствен собственик. Нямам сервиз, нямам заложна къща и не се занимавам с това професионално !
В общи линии: Intel® Centrino® mobile technology 1.60 GHz, RAM 1 GB (добавил съм), HDD 60 GB, DVD Super Multi, екран 15.4 ", 3 × USB 2.0, Wireless LAN (802.11b/g).
Възможен е всякакъв вид тестване/преглед. Обявата важи само за гр. София и предпочитам да не се занимавам с куриери. Цена 300 лева, като ви давам подарък диск с всички драйвери от сайта на Toshiba, кожена чанта за транспорт и ТВ тунер.
За контакт: 0897 820 959 за всякакви въпроси.
Снимки тук: http://bg.fotoalbum.eu/datapict |
|