| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bogisan Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 30, 2011 14:40 Заглавие: разпродажба техника,инструменти и други неща |
|
|
Здравейте на всички.
Предлагам тук за продан тези неща поради причини независещи от мен
Всичко това предлагано по долу съм го купувал на цени по високи от тук предложените така че ако на някой не му харесват моля да подмине обявата
изпращам с куриер за ваша сметка и на ваша отговорност "знаете какво е отношението на куриерите спрямо пратките"
за повече инфо можете да ми звъните или на емайла
при интерес пращам допълнително снимки и инфо
проявен сериозен интерес към дадена позиция разбирам обаждане по телефона
на някой от предлаганите позиции подлежат на договаряне само на място и след проба и то в границите на разумното така че помислете и да не си губим времето
приемам и предложения за бартери по някой от позициите "но нямам нещо конкретно в предвид"
при закупуването на повече от три позиции отстъпка от цената
всичко това се намират в Нови пазар
емаила [email protected]
За контакти:0887998748
Боги
Компютъра е използван една година. Причина за продажбата е, че си купих друг нетбук. Има инсталиран оригинален Windows XP SP3, всички необходими програми за работа (кодеци, плеъри и др.). Продава се в комплект с зарядно.
Подарък чанта
Спецификации:
Модел:Advent 4214
Процесор: Intel Atom Processor N270 (1.66 GHz, Level 2 cache 512 KB)
Чипсет: Intel NM10 + ICH8m chipset
Памет: 1 GB DDR2 (1 x 1024 MB)
Твърд диск: 160 GB SATA Hard Disk Drive GB HDD
Твърд диск скорост: 5400 rpm rpm
Тип на Екрана: WSVGA LED HP Anti-glare Display + Webcam with Integrated Digital Microphone (VGA)
Размер на Екрана: 10.2"
Видео карта: Intel Graphics Media Accelerator 3150, up to 256 MB total available graphics memory
Видео резолюция: 1024 x 600
Операционна система: Windows XP SP3
Тегло: Starting at 1.21 Kg.
Размери: 26.8 cm (L) x 19.4 cm (W) x 2.35 cm (min H) / 3.21 cm (max H)
Батерия: 3-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery
Звукова карта: Generic, mono
Камера:1.3 мегапиксела
Безжичен LAN: 802.11 b/g/n
LAN: Integrated 10/100BASE-T Ethernet LAN
Слотове за разширения: 2-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Digital cards and MultiMedia cards
External I/O ports: 1 VGA port; 1 headphone-out/microphone-in combo jack; 3 USB 2.0 ports; 1 RJ45 ethernet port
забележка (батерията е умряла)
Цена: 199 лв.
http://img6.imageshack.us/img6/9046/pict0082av.jpg
http://img847.imageshack.us/img847/3782/pict0083tq.jpg
п
всичко това се намират в Нови пазар
изпращам с куриер за ваша сметка и на ваша отговорност "знаете какво е отношението на куриерите спрямо пратките"
за повече инфо можете да ми звъните или на емайла
при интерес пращам допълнително снимки и инфо
проявен сериозен интерес към дадена позиция разбирам обаждане по телефона
на някой от предлаганите позиции подлежат на договаряне само на място и след проба и то в границите на разумното така че помислете и да не си губим времето
приемам и предложения за бартери по някой от позициите "но нямам нещо конкретно в предвид"
при закупуването на повече от три позиции отстъпка от цената
емаила [email protected]
За контакти:0887998748
Боги _________________ skype:bogisan65
Последната промяна е направена от bogisan на Чет Фев 02, 2012 16:08; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pajero1 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 30, 2011 16:43 Заглавие: |
|
|
Колега купувам Дигитален шублер
Чухме се по телефона.
Поздрави. |
|
|
 |
georg77 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 30, 2011 19:25 Заглавие: |
|
|
Бреййййййй , тия стругове при вас са много скъпи бре.Аз си взех преди година Ц11МТ за 800 лева и е индустриален струг отвсякъде.Играчките които продаваш не струват и 5 пари  |
|
|
 |
bogisan Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 01, 2011 20:22 Заглавие: за Големия УМНЮ |
|
|
| georg77 написа: | | Бреййййййй , тия стругове при вас са много скъпи бре.Аз си взех преди година Ц11МТ за 800 лева .... |
колега този струг дето си го взел за 800 лв и то индустриален си е бил само за скрап
а като си почнал да остроумничиш защо не вземеш да се обадиш примерно до практикер там продават едни стругчета на цена по 1390лв едни такива дъгли по 60 санта и има кажи че си си купил провесионален за половината пари на техните може да те вземат на висока заплата при тях за консултант за да не се набутват занапред като купиват китайчета за такива пари
АМАН от разбирачи  _________________ skype:bogisan65 |
|
|
 |
georg77 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 02, 2011 6:19 Заглавие: |
|
|
Тези стругчета от Практикера са пълна пародия .Този , който продаваш без чугунения постамент как мислиш ще се монтира(на тези крака дето си го сложил ли).Изобщо работил ли си на струг
По темата.......дай информация за точността на универсала и точността му към задното седло на струговете.Имат ли люнети или ги продаваш само с универсала.Колко се е разтегнал винта и какви резби правят аджеба .Каква е скоростта от...до.Това е информация МНОГО важна за струговете.Всеки стругар би те попитал за това , а не с колко ножа ще му го продадеш.
Като дадеш това инфо ще ти кажа какво може мойта машинка от скрапта
http://www.lena-bg.com/prod.php?id=219&language=bg
Само , че моя не е боядисан и нашарен като тоя а е с оригиналната си зелена боя и доста олющен
И на този монофазния му сложи трифазен електромотор , че сега е наистина като играчка и става само за направата на вретена
Успех в продажбата им  |
|
|
 |
bogisan Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 02, 2011 12:53 Заглавие: ?? |
|
|
колега ако женати те бие и те ядосва не си го изкарвай на мен няма смисал да пишеш глупости в обявата ми и да се правиш на умник като си много отворен прави курсове и научи някой и ако струга ти е за продан си пусни обява а не слагай снимки от нета за да си рекламираш хубавия струг
за разлика от теб съм сложил реални снимки на това което продавам и както съм написал цените може да се договорим така че ако си клиент не е това начина
да не казвам че отношението ти не колегиално нито човешки
ама не ти се сърдя така си възпитан  _________________ skype:bogisan65 |
|
|
 |
bogisan Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 08, 2011 20:06 Заглавие: |
|
|
 _________________ skype:bogisan65 |
|
|
 |
krimi Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 08, 2011 20:47 Заглавие: богии |
|
|
| тази камера за видеонабюдение има ли некви характеристики ?марка-модел? или по е важно откъде е купувана преди,,, |
|
|
 |
|