| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 09, 2011 11:51 Заглавие: Продавам телевизори. Обновена. |
|
|
Въпроси и уточнявания - тук. Местонахождение на телевизорите - София.
1, Тази позиция замина за кофата.
2, Телевизор Кристал. Варианта с процесор SAA1293. Сложен му е тунер с хипербанд. Кинескопа е немски 67 см (модела на кинескопа ще допиша утре като отворя телевизора) в отлично състояние. Към него има пулт за ду (неоригинален). Търся му 50 лева с дефект и без тунер. При загряване леко се измества настройката (преди да му демонтирам тунера).
3, Телевизор София 85. Кинескоп Toshiba. Липсва TDA1770. Други липси няма. Имаше дефект в захранването или хоризонталната развивка, но не ми се занимава да го правя, а ми е жал да изхвърля кинескоп в добро състояние. Цена 20 лева в това състояние.
4, Електрон 423 ДИ. Кинескопа не е руски, но не помня точната марка. Последния път, когато го правих, преди около 2 години, кинескопа беше читав. Сега ми го дадоха (телевизора беше на братовчед ми) за отърваване и не ми се занимава дори и да го включвам. Няма да се изненадам, ако заработи, или ремонта му се окаже дребен. Искам му 20 лева без доставка, и 30 лева с доставка в рамките на София.
Въпроси и коментари моля основно на лични. Нямам навика да си проверявам редовно имейла.
пп. Когато ми остане време да ги прегледам и тествам, ще пусна десетина бройки ТХО, някои нови, събирани с годините. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!!
Последната промяна е направена от Jet на Пон Юли 22, 2013 15:44; мнението е било променяно общо 7 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
radev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 09, 2011 13:04 Заглавие: Re: Разпродавам. Списъка ще се обновява непрекъснато. |
|
|
| Jet написа: |
2, Телевизор Кристал.. |
Имате лично,заявен. _________________ Платки http://radev1.narod.ru/
0879-555-472 |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 09, 2011 15:49 Заглавие: |
|
|
офффф
| Цитат: | | Продавам Телевизор София 81 , телевизор Кристал |
Така би трябвало да изглежда заглавието ... за да знам предварително доколко би ме заинтересувала темата
- вместо да я отварям и чета ...
По-гот е! И липсва в правилата за създаване на тема в раздела ?! |
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 09, 2011 18:04 Заглавие: |
|
|
Emoome... тепърва ще добавям още доста неща. Как да напиша заглавие само на първите две неща, като имам още доста? Преди да ги пусна все пак трябва да ги прегледам и да си направя сметка кое да продам и кое да запазя. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 14, 2011 15:54 Заглавие: |
|
|
Up! _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 14, 2011 16:16 Заглавие: |
|
|
| Jet написа: | | ..тепърва ще добавям още .. |
Къде са ?
От заглавието на всяка тема трябва да се разбира за какво става на въпрос?!
.. Сега реших, че продаваш Совалка ? Да, ама не  |
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 30, 2012 10:05 Заглавие: |
|
|
up! _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 22, 2013 15:41 Заглавие: |
|
|
up! _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
|