|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 14, 2011 19:31 Заглавие: Дистанционно за Philips 42FD9945/01 |
|
|
Това е 42" плазмен монитор - няма тунер и високоговорители, има два VGA входа и един конектор RS232. Има и един чинч (до двата VGA) на който пише RC Out. За шасито знам, че (уж) е FM242, което трябва да е с процесор SAA5801H. Вероятно процесора има и още символи, но не съм ги записал, а монитора вече съм го сглобил. Той работи с приемник Philips FTR9955. Пробвах с дистанционно Pilot P1690N и някои команди стават - напр. ON/Off и каналите, като всъщност за каналите не съм съвсем наясно кое от двете устройства командвам - те на практика зависят едно от друго - ако изгася монитора с хардуерния бутон долу вдясно, и приемника излиза в StBy. Свързани са с VGA кабел само, нищо друго. Та ако може да се намери какво дистанционно или дистанционни стават, ще съм благодарен много. _________________ All Rights Reserved |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tzanko Todorov Активен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|