Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

SANG-дистанционно
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
jovanoty
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Дек 15, 2011 13:23    Заглавие: SANG-дистанционно Отговорете с цитат

Някой може ли да ми каже от къде мога да си купя оригинално дистанционно за ТВ SANG mod: NR 21B5T31-SXS.

Евентуално да ми кажете кой модел от универсалните дистанционно стават, понеже на гърба на кутиите им на някой дори не пише модел SANG? Понеже може да се каже че ми работят само някой копчета и то при много силно натискане.
Моля да ме извините, ако не е точния раздел за това.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Дек 15, 2011 13:52    Заглавие: Отговорете с цитат

Точен заместител - FRC2086.
jovanoty
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Дек 15, 2011 14:52    Заглавие: Отговорете с цитат

Извинявай само дано да не нарушавам някакви правила на форума. но това ли да го поръчам: http://www.electroninvest.eu/index.php?p=product&id=255663&parent=7

Извинявам се не съм обърнал внимание, че имам лично съобщение. Embarassed

Последната промяна е направена от jovanoty на Чет Дек 15, 2011 15:44; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Gena
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Чет Дек 15, 2011 15:02    Заглавие: Отговорете с цитат

В Lidl в момента е на промоция Универсално 10-in-1 за 15лв. Може да си търси кодовете по марки, както и да се обучава. В комплекта влизат и 2 алкални батерии ААА Maxell!!! Само те струват 3лв. Даже има гаранция 3 години, докато дори новите дистанционни на TV са с 6 месеца. Мисля, че имаше и Beko в списъка с кодовете, който е цели 49 страници.
Едва ли в момента някъде има по-изгодна оферта!
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Дек 15, 2011 15:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Gena написа:
В Lidl в момента е на промоция Универсално 10-in-1 за 15лв. ... докато дори новите дистанционни на TV са с 6 месеца. ...Едва ли в момента някъде има по-изгодна оферта!

Изключително неадекватен, подвеждащ и неточен съвет.
Gena
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Дек 15, 2011 15:29    Заглавие: Отговорете с цитат

RC,
Не съветвам никого!
Просто споделих информация, която ми е известна.

Не разбрах защо "съветът" ми е неадекватен и подвеждащ? Дистанционното ли не става, гаранцията на дистанционните на новите TV ли не е 6 месеца или нещо друго?
Защото на гаранционните карти на Sony за БГ си е написано, че слушалки, дистанционни и озвучителни тела са със 6 месеца гаранция.
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Дек 15, 2011 15:38    Заглавие: Отговорете с цитат

jovanoty, не пускайте нови постове, а си прочетете личното съобщение.
Gena, държа на всяко едно от определенията които съм написал.
Ако си направиш труда да потърсиш из форума с ключови думи Lidl и FRC2086 ще намериш теми с отговори на два от въпросите.
По отношение на гаранцията - това, че гаранцията на SONY е такава, изобщо не означава, че всички случаи са точно такива.
В 90% от случаите при нови техники пък пише, че гаранцията НЕ СЕ разпростира в/у дистанционните управления!
Всички наши заместители са с гаранция и тя не е 6 месеца.
Gena
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Дек 15, 2011 16:07    Заглавие: Отговорете с цитат

RC,
Никъде в поста си даже не съм намекнал или коментирал предлаганите от Вас заместители.
Явно нещо не сме се разбрали, защото пишем за едно и също нещо. Липсата на гаранция за дистанционните, които са в комплекта при закупуване на нов телевизор.

А относно SilverCrest от Lidl - аз съм доволен от възможностите му, отнесени спрямо цената. Купил съм и две за подарък даже! Very Happy

Лек ден!
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Дек 15, 2011 16:15    Заглавие: Отговорете с цитат

Можеш да си купуваш каквото пожелаеш, това е право на личен избор, желание, разбирания и възможности.
Но не пробутвай обаче неща за които не си наясно какъв ще е крайния резултат след като има по-добри варианти.
Не отдавна имаше една твоя тема която се проточи доста дълго и пак беше свързана с подобни "неща".

Да приключим темата моля!
Gena
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Дек 15, 2011 16:34    Заглавие: Отговорете с цитат

Скоро ще проверя дали SilverCrest ще управлява Sanyo-то от другата тема и ще пиша на лични за резултата. Със сегашното дистанционно не може да се настройват ефирните канали. Бутоните сигурно вече са се скапали, а и са разпръснати из панела.
Прочетох темите за проблемите със SilverCrest, но с такива екзотики като NEO, ELITE и т.н. дори Logitec Harmony http://www.logitech.com/en-us/remotes/universal-remotes/devices/4708 не би се справило!

Отново подчертавам, че не съм имал намерение да пробутвам нищо на никого!

Последната промяна е направена от Gena на Пет Дек 16, 2011 14:46; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети