| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 09, 2005 9:45 Заглавие: Хладилна витрина |
|
|
| Донесоха ми улравление някаква хладилна ветрина Русенско производство.Няма име няма модел.Предполагам че използват някакво стандартно управление.Управлението е DIXELL XR20C. Процесора е XC68hc705 а паметта 9346.Тока е премигнал и хлад е спрял .Процесора работи.Има ли някои записан дъмпа на това управление . |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Kolyo Tsonev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 09, 2005 10:05 Заглавие: Re: Хладилна витрина |
|
|
DIXELL-ите са програмируеми контролери,трябва да влезеш в паметта и да провериш настройките.
pdf на руски можеш да си свалиш оттук:
http://www.refflex.ru/tech.html
А какво се показва на дисплея? _________________ Всяко ново е отдавна забравено старо
Последната промяна е направена от Kolyo Tsonev на Пон Май 09, 2005 10:24; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Май 09, 2005 10:22 Заглавие: |
|
|
| При мене донесоха само управлението.Пише си програмите показва настроена температура.Аз не съм хладилен техник.Донесе го един познат някакъв хладилен техник му казал че дефекта е в управлението и му искал 120лв на един месец след гаранцията.Пита ме дали не мога да му помогна.Видях че има памет и понеже се трият от токови удари предположих че се е забърсала. |
|
|
 |
Kolyo Tsonev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 09, 2005 10:35 Заглавие: |
|
|
Всички настройки се правят в зависимост от конкретното използване,прегледай pdf-a.Ако трябва,повтори всичките настройки.
Може просто релето да не включва,или контактите му да са нагорели? _________________ Всяко ново е отдавна забравено старо
Последната промяна е направена от Kolyo Tsonev на Пон Май 09, 2005 10:44; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Май 09, 2005 10:44 Заглавие: |
|
|
| Разбрах имам го наум това реле. |
|