| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
milenjs Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 06, 2011 18:12 Заглавие: Samsung 933 - мига екрана през 6 сек. |
|
|
Изображението изчезва за момент през интервал от 6 сек. Първоначално се насочих към захранването, смених всички електролити в студената и топлата част, без резултат. Тогава се сетих че мигането е прекалено точно. В момента когато мига захранващите напрежения не мърдат, не се влияе и от яркоста. Накъде да копам???
P.S. - Собственикът ми даде ново инфо - преди да започна да прави така е започнал да си прави сам auto ajust, да изкарва менюта. Това ми напомня една доста тъжна алтернатива...дано да не съм прав. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Expressel Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 08, 2011 13:46 Заглавие: |
|
|
| Провери ли клавиатурата за учтечки в някой от бутоните? |
|
|
 |
ninzjacont Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 13, 2011 20:28 Заглавие: Samsung 720N няма изображение |
|
|
| как ведут себя при этом напряжения на кнопках? во время пропадания изображения |
|
|
 |
shri Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 18, 2011 11:27 Заглавие: |
|
|
Провери хубаво клавиатурата, разкачи я и виж пак ли мига. _________________ Денят е прекрасен забеляза ли го!!!
[email protected] |
|
|
 |
milenjs Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 18, 2011 22:17 Заглавие: |
|
|
| Забравих да докладвам - все пак се оказа клавиатурата (бутона Enter). На мерене с мултимер (Fluke) e OK, след запояване обратно на платката си монитора си работи нормално за около час и след това пак си започва. Явно топлината при запояването му влия някак... |
|
|
 |
|