| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kmladenov Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Май 09, 2005 9:46 Заглавие: Pioneer KEH-M9300 жак |
|
|
Здравейте,
попадна ми един такъв авто радио касетофон с падащ панел.
Обаче нещо не успявам да намеря схема за кабелаците как са.
Наредени са 10бр. мъжки и като гледам 4 и 5 са масата.
Пробвах с плюса на 1 и 3 и сякаш тръгна нещо, но прави следното - като поставя панела - показва часовник, като натисна pwr копчето - пише ON обаче постоянно мига и гасне като мигач все едно. Като натисна пак pwr и си се връща на часовника.
Аз го тествам с едно зарядно от GSM и си мисля, че може да му идва слаб тока и за това да премигва - един блаупункт ми правеше така, но само като услиля или пусна CD-то...
Ще ви бъда много благодарен ако ми кажете как са кабелите и защо може да го прави този проблем. _________________ kmladenov.data.bg
kmladenov.ftlbg.com |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
alexandro28 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 09, 2005 9:53 Заглавие: |
|
|
със зариадно за телефон,работата определено няма да стане ,не те съветвам да го пробваш на акумолатор,при положение ,че не си наясно с изводите ,шанса да го подпалиш е голям,но щом запуска опитаи на сериозно захранване ,през предпазител,със зарядно-забрави,най добре отиди до сервиз ,за няколко лева ще ти маркират изводите.Успех _________________ Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!! |
|
|
 |
kmladenov Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Май 09, 2005 10:25 Заглавие: |
|
|
Ще пробвам довечера със зарядно за акумулатор и с него ако не стане ще бегам при майстор
Аз бях намерил един сайт със доста куплунзи за различни радиа ама лошото е че не мога да го намеря в момента... _________________ kmladenov.data.bg
kmladenov.ftlbg.com |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 09, 2005 10:37 Заглавие: |
|
|
| Зарядните за акумолатор,особено тези със селенов изправител дават 20-22 волта.Със сигурност ще го изгориш. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 09, 2005 10:40 Заглавие: |
|
|
kmladenov, това | Цитат: | | Ще пробвам довечера със зарядно за акумулатор | НЕ ГО ПРАВИ, освен ако нямаш намерение да ти набъбне сметката (след това). |
|
|
 |
alexandro28 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 09, 2005 10:42 Заглавие: |
|
|
Е сега го включи и към заридното за акомулатор и ептем ще я уредиш работата ! Не разбирам какъв е този твои афинитет към зарядните устройства .Казах ти пробай на акомулатор ,или търси НАЙ-ДОБРЕ специалист. _________________ Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!! |
|
|
 |
kmladenov Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Май 09, 2005 12:18 Заглавие: |
|
|
ок, ще пробвам на акумулатор, но съм пробвал друг път на други радиа и става. Не съм специалист и не знам, но виждам, че явно това не е добра идея и спирам със зарядните  _________________ kmladenov.data.bg
kmladenov.ftlbg.com |
|
|
 |
Cobra Гост
|
Пуснато на: Пон Май 09, 2005 16:24 Заглавие: |
|
|
| Аз имах такова радио преди да ми откраднат основата и знам как да го свържеш.Пиши ми на [email protected] да ти пратя инфо ако не си разбрал кое за къде е. |
|
|
 |
kmladenov Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Май 10, 2005 10:43 Заглавие: |
|
|
Драснах ти едно майл-че  _________________ kmladenov.data.bg
kmladenov.ftlbg.com |
|